HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTechnikaTermékismertető

Tizennel érkezik a Loewe Stellar

A Samsung Tizen operációs rendszerével érkezik a Loewe legújabb prémium tévéje, a Stellar

A német tévégyártó készülékén telepített operációs rendszer rengeteg tartalmat, okosotthon csatlakozási lehetőségeket és intuitív kezelőfelületet kínál

Az együttműködés a Tizen Licensing Program folyamatos nemzetközi terjeszkedését segíti elő

A Samsung Tizen operációs rendszerével kerül forgalomba a Loewe legújabb tévéje, az Európában július 15-én megjelenő Stellar. Ez jelentős mérföldkő a 2022-ben indult Tizen Licensing Program történetében, amely egyre szélesebb körben elérhető Európában és világszerte.

YS Kim, a Samsung vizuális kijelző üzletág szolgáltatásokért felelős vezetője és alelnöke:

„A Loewe-vel közös együttműködésünk során legújabb luxuskategóriás tévékészülékük, a Stellar nemcsak kiszolgálhatja, de akár felül is múlhatja a felhasználók igényeit. A kooperáció újabb lendületet ad a Tizen operációs rendszer jövőjének, amely a prémium tévékészülékekhez választott szoftverplatformként vált ismertté. Továbbra is bővítjük a felhasználók és a tévékészülékük közti interakciók lehetőségeit.”

A prémium és csúcskategóriás tévéiről ismert Loewe a Tizen operációs rendszert választotta, hogy minőségibb nézői élményt kínálhasson. A márka kiváltképp a készülékei kifinomult formatervezéséről, valamint kiváló, egyedi anyagok – köztük kő- és beton hátlapok – alkalmazásáról ismert. Erre az alapra építve, a Samsunggal való együttműködés hangsúlyozza a két márka közös elkötelezettségét a csúcsminőségű felhasználói élmények biztosítása iránt.

A Tizen operációs rendszer a 2024-es Tizen licencplatformon alapul, amely sokoldalú tartalmi és szolgáltatási lehetőségeivel ideális választási lehetőséget kínál a Loewe vásárlóközönségének igényeihez és ízléséhez. A Tizen operációs rendszer segítségével a felhasználók a funkciók széles skálájához férhetnek hozzá, miközben páratlan szórakozási élményben lehet részük. A legfontosabb funkciók:

Samsung TV Plus[1]: Ingyenes csatornák és on-demand tartalmak széles választéka, amely változatos szórakozási lehetőséget nyújt.

Gaming Hub[2]: A legjobb videójáték-felületekhez és szolgáltatásokhoz kínál hozzáférést, konzol nélkül, több mint 1000 cím esetében integrált játékélményt.

SmartThings: Zökkenőmentes kapcsolatot biztosít az otthoni okoseszközökkel.

A Tizen operációs rendszer – a licencpartnerségeket leszámítva – közel 270 millió Samsung Smart tévét működtet, és olyan intuitív kezelőfelületet kínál, amely lecsökkenti a böngészés és a testreszabás szükséges lépéseit. A felhasználók kedvenc tartalmaikat streamelhetik, és akár több ezer videójáték közül választhatnak egyetlen képernyőn, a minőségi tévéélményt pedig minden szempontból a Samsung Knox személyre szabott, biztonságot nyújtó felülete biztosítja.

###

A Samsung Titen pőerációs rendszerével érkezik a Loewe új, Stellar nevű telefonkészüléke. HOL Magazin 2024.

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a háztartási eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát, valamint zökkenőmentes kapcsolódási élményt biztosít a SmartThings ökoszisztéma és a partnerekkel való nyílt együttműködések révén. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

A Tizen Licensing Program-ról

A Tizen Licensing Program egy olyan licencprogram, amely más televíziómárkák számára is lehetővé teszi, hogy élvonalbeli okosfunkciókkal, alkalmazásokkal, valamint modern felhasználói felülettel tűnjenek ki a tévépiacon a többi készülék közül. A program alapja egy olyan versenyképes piaci áron használható felület, amelyet úgy terveztek, hogy további költségek nélkül kínáljon kivételes teljesítményt. További információ a Tizen Partner felületén érhető el.

A Loewe-ről

A Loewe több mint egyévszázada a találékonyságot és szórakoztatóelektronikai luxuscikkeket gyárt. A Loewe 1923-as megalapításától az elektronikus televízió 1931-es feltalálásáig egy világszerte aktív, nagy hagyományokkal rendelkező vállalattá fejlődött. A 200 munkavállalóval és nemzetközi értékesítési hálózattal rendelkező Loewe Technology GmbH jelenleg több mint 45 országban képviselteti magát kiváló minőségű, elegáns tévé- és audiokészülékeivel. A nemzetközi márka szenvedélyesen és büszkén tekint a rendkívüli innovációs erőre, a hagyományokra, valamint a német szakértelemre. A német mérnöki munka, a kiválóság, az egyedülálló formatervezés és a fenntarthatóság különleges kombinációja alakította ki a márkakultúrát. A hagyományőrző manufaktúra és a felső-frankföldi, Kronach-i székhelyen található csúcstechnológiás gyártóüzem a Loewe működésének motorja. További információ a loewe.tv weboldalon érhető el.

###

[1] A szolgáltatás elérhetősége országtól függően eltérő lehet.
[2] A szolgáltatás elérhetősége országtól függően eltérő lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük