HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Fogadj örökbe egy Folly fát!

Sok mindenért lehetünk hálásak a természetnek: a friss levegőért, a gazdag növény- és állatvilágért, a szemet gyönyörködtető panorámáért, a mindent átható csendért és nyugalomért, egyszóval magáért az életért. Ezt a rengeteg csodát sokszor hajlamosak vagyunk magától értetődőnek venni, miközben egyáltalán nem azok, hiszen a teremtő Isten gondoskodását tükrözik. Ezt a végtelen szeretetet és törődést viszonoznunk kell, ezért hívtuk életre ezt a kampányt. Ha Ön is szeretné meghálálni a természetnek ezeket a kincseket, csatlakozzon örökbefogadási akcióinkhoz, és legyen részese a 115 éves Folly kert történetének!

Egyedülálló atmoszférájú arborétumunk számos növénykülönlegességnek ad otthont, amelyek között éppúgy megtalálhatóak a százéves ciprusok, mint a fiatal sziklarózsák. Célunk, hogy az eddigiekhez hasonlóan tovább gondozzuk örökzöld kertünket, és bővítsük ritka növényeink, valamint értékes fáink állományát. Ezzel nemcsak a minket körülvevő környezetet óvjuk, de a természetvédelmi oktatásból és nevelésből is kivesszük a részünk.

A „Fogadj örökbe egy Folly fát!” elnevezésű akciónkkal elsősorban az ember természet iránti szeretetét és környezettudatosságát szeretnénk erősíteni, és nem utolsó sorban trendivé tenni gyerekek és felnőttek körében egyaránt. Az örökbefogadással járó összegeket elsősorban az arborétum növényeinek gondozásával, fenntartásával, kertápolással kapcsolatos költségek fedezésére, új növények beszerzésére fordítjuk.

Az egyéni örökbefogadás menetéről, fokozatairól, az örökbefogadható növényekről és a további fontos tudnivalókról ITT olvashat.

Cégek számára összeállított örökbefogadási lehetőségeket ITT találja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük