HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

GasztronómiaProgramajánló

WHISKY SHOW 2022. Whisky & Fine Spirits

WHISKY SHOW 2022.  – Prémium párlatok kétnapos ünnepe
2022. november 5-6. (mindkét nap 14:00-tól 21:00-ig tart a rendezvény)
Corinthia Hotel Budapest, 1073 Bp. Erzsébet körút 43.

Immár tizenegyedik alkalommal találkoznak a nemzetközi whisky- és párlatkultúra jeles képviselői idén novemberben a Whisky Show kétnapos rendezvényén. A nemzetközileg is elismert budapesti Whisky Show-n Írországtól Japánig, Skóciától Tajvanig, Németországtól Franciaországon át az USA-ig számtalan kiállító teszi tiszteletét. A rendezvény már messze túlmutat a whiskyk világán, sokkal több annál, mint egy hagyományos whiskymustra és whiskykóstoló. A Whisky Show-n évek óta a whiskyk mellett egyéb prémiumpárlatokat is kiállítanak, illetve kóstolhatnak a vendégek.

Whisky Show 2022 Budapest. HOL Magazin 2022.

Prémium párlatok testközelből

Fontos kiemelni, hogy az exkluzív rendezvény már csak a nevében szól csupán a „uisge beatha”-ról, ami gael nyelven annyit tesz: az „élet vize”, vagyis whisky.

A Whisky Show kiváló alkalmat nyújt arra, hogy a prémium párlatok kétnapos ünnepén közelebbről is megismerkedjünk a különféle prémium és szuperprémium italokkal.

A whisky mellett – a teljesség igénye nélkül – az alábbi minőségi párlatok kerülnek terítékre: armagnac, cognac, calvados, gin, rum, tequila, mezcal sotol, vodka, és más egyéb alkoholok.

Rum és gin. Whisky Show 2022 Budapest. HOL Magazin 2022.

Változatos programok

Mint minden évben, az idén is több helyszínen színes programdömping várja a látogatókat (WhiskyNet-terem, Bálterem, Masterclass-termek, stb.). Lesz Whiskykoktél-verseny, és jönnek az elmaradhatatlan skót dudások is. A Masterclassok (ültetett kóstolók) minden bizonnyal az idén is sokakat fognak vonzani.

Programok. Whisky Show 2022 Budapest. HOL Magazin 2022.

Párlatkóstolók – Masterclassok – Ismerj meg új ízeket!

Mint minden évben, idén is több gyártó és lepárló képviselője, lepárlómestere, márkanagykövete tart ültetett kóstolókat (Masterclass), amelyekre elővételben lehet jegyet vásárolni a WhiskyNet.hu portálon, illetve a helyszínen. A szemináriumokon – egy informatív előadás keretében – négy-öt tételt lehet kóstolni, így az érdeklődők a profi előadók segítségével párlattudásukat is csiszolhatják.

Töltsd a november 5-6-i hétvégét a Whisky Show-n! Szeretettel várnak a rendezők!

további infó:

Honlap: képek, videók

 http://whisky-show.hu/

Jegyértékestés:
https://www.whiskynet.hu/whisky-show

WhiskyNet Kft.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük