HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

ProgramajánlóTurizmus

Megérkeztek a karácsony fényei!

A Debreceni Advent első hétvégéje már a karácsonyi készülődés és a családdal, barátokkal közösen töltött idő jegyében telt Debrecenben. Elindult a jégpálya és a koridiszkók, a színpadi szabadtéri koncertek és főzőshow-k. Az Adventi Kuckó játékos foglalkozásokkal várta a családokat, a vásári forgatag a közel száz faháza szebbnél szebb portékákat kínált, továbbá felkapcsolódtak az ünnepi fények is.

Debreceni Advent 2022. HOL Magazin 2022.

„Amikor felgyulladnak Debrecen karácsonyi fényei, akkor fogjuk meg lélekben egymás kezét és az a melegség, szeretetteljes hangulat, melyet a karácsonyi fények okoznak tegye széppé a karácsonyt megelőző heteket. Ugyanakkor ne engedjük, hogy csak a látvány határozza meg számunkra a karácsonyt, ne engedjük, hogy a dolgok értelme elvesszen, ne csak arra figyeljünk, ami a szemünk előtt van, hanem arra is, ami nem látható.” – mondta Papp László polgármester adventi köszöntő beszédében.

A vasárnapi gyertyagyújtással egyidőben több ezer ember várta közösen azt az egy pillanatot a Kossuth téren, hogy felkapcsolódjanak Debrecen fényei, és az ünnepi díszkivilágítás beragyogja a belvárost.

Debreceni Advent 2022. HOL Magazin 2022.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük