HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

ÉletmódHírek

Megérkezett a BREEZE Microdrink

A nyár íze egy kis kockában

Ugyan az igazi melegre még várni kell, a Waterdrop frissítő üdítőkockája igyekszik minél hamarabb elhozni számunkra a nyár életérzését.

A görögdinnye, az uborka és a kakukkfű játékos, aromás ízjegyeinek összhangja egy kellemesen frissítő szellőre emlékeztet, így született meg a BREEZE, amely mostantól a Waterdrop állandó kínálatának része. Ahogy minden Waterdrop Microdrink, a BREEZE is kizárólag gyümölcs- és zöldségőrleményeket és vitaminokat tartalmaz. Cukor-, glutén- és laktózmentes, valamint hozzáadott mesterséges ízfokozó nélkül készült.

Breese Waterdrop Microdrink. HOL Magazin 2023.

A Waterdrop a görögdinnye kedvelőinek most igazi örömhírrel szolgál, hiszen a BREEZE az a korábbinál még intenzívebb görögdinnye ízben érhető el.

Óvd a természetet, és válassz magadnak egy hozzád illő kulacsot, amely társad lehet a hétköznapokban és a szabadidődben egyaránt. A Waterdrop kínálatában kiváló hőtartó képességgel rendelkező üveg- és rozsdamentes acélkulacsok közül válogathatsz, amelyekhez akár sport kupakot és vállpántot is választhatsz. A BREEZE Microdrink segítségével pedig biztosan nem lesz gondod a rendszeres folyadékpótlással sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük