HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Fussuk le Félmaratonra!

Sok szeretettel várunk a 2. Fussuk le Félmaratonra! Csongrádra.

2023. május 21-én kerül megrendezésre a Dél-Alföld egyik legszebb városának félmaratonjára, a Fussuk le! Egyesület szervezésében! 2023-ban már több, mint 600 résztvevőt várunk!

Ez az a félmaraton, amit azért futunk le, mert hiszünk benne, hogy futni öröm és ezt szeretnénk megmutatni a világnak is! A félmaraton különlegessége, hogy futók szervezik futóknak, így biztos lehetsz benne, hogy egy igazán jó élményben lesz részed!

A rajtnak Csongrád gyönyörű városa ad otthont, ami a Tisza partján, a Hármas-Körös torkolata alatt fekszik. Pompás környezetben, professzionális szervezéssel várjuk a futókat! A résztvevők fáradhatatlanságáról fantasztikus DJ-k gondoskodnak majd, az útvonal több pontján is!

Fussuk le Félmaratonra. HOL Magazin 2023.

A Fussuk le! Félmaratonon nemcsak egyéniben, de párban is van lehetőséged elindulni, ha úgy biztonságosabbnak érzed a megmérettetés teljesítését! Sőt, akár negyed maratonon is részt vehetsz egyéniben! A kicsiknek külön készülünk, egy igazán játékos megmérettetéssel 750 méteres távon, amin 3 éves kortól vehetnek részt a gyerekek.

A Fussuk le! Félmaratont Csongrád városában rendezzük meg, a két körös verseny igazi unikum a nagyalföldi tájon. Az útvonal nemcsak a csodálatos várost, de a Tisza partját is érinti, így igazán mesés környezetben zajlik majd a félmaraton!

Időpont: 2023. május 21.
Távok: Félmaraton 21,1 km (2kör), Negyedmaraton 10,5 km (1 kör), Gyerekfutás: 750m
Rajt helyszín: Csongrád, Kossuth tér

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük