HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

EgészségÉletmódHírek

“KEDVENC GYÜMÖLCSÖM, ZÖLDSÉGEM” – RAJZVERSENY

Az egészséges életmódra nevelés már gyerekkorban kell, hogy elkezdődjön. Sok gyerek kevésbé, mások viszont nagyon is kedvelik a gyümölcsöket, zöldségeket. Remélhetőleg rajzolni azért az utóbbiak is szeretnek, hiszen egy szuper rajzpályázat indul éppen, melynek témája „Kedvenc gyümölcsöm, zöldségem.”

A pályázat kiírója, a HeySmoothie, mely segít abban, hogy a napi zöldség és gyümölcs adagunkat kis tasakokban bármikor, bárhová magunkkal vihessük és percek alatt ízletes és egészséges smoothie-kat készíthessünk belőle. A termékek között ráadásul külön gyerekeknek szánt csomag is található. Kakaós ízvilág és zamatos gyümölcsök smoothie köntösbe bújtatva, telis-tele vitaminokkal, amely akár a játszótéren, autóban ülve is fogyasztható, vagy akár iskolai uzsonnaként is remek megoldás lehet.

Ki jelentkezhet rajzzal?

3-14 éves kor között bárki, akik szeretne rajzolni és a családja számára fontos az egészséges életmód.

Milyen technikákkal készült alkotásokat várnak?

Színes ceruza, vízfesték, pasztell, zsírkréta, filctoll – bármi lehet. Csak a képzelet szabjon határt!

Hova várják az elkészült műveket?

A pályamunkákat a hello@heysmoothie.hu címre várják lefotózva/beszkennelve. Az e-mail tárgyában szerepeljen a következő: Kedvenc gyümölcsöm/zöldségem – rajzverseny. Az elkészült alkotásra nevet és életkort nem kell írni, azonban az emailben kérjük szerepeljen a gyermek keresztneve és életkora.

A nevezés fajtáját tekintve egyéni pályázatra van lehetőség.

Az elkészült pályázatok május 22-e után a @Heysmoothie hivatalos Facebook oldalán (https://www.facebook.com/HeySmoothieDrinks/) kerülnek közzétételre egy külön albumban, ahol szavazni lehet rájuk. A legtöbb kedvelést/reakciót elérő rajzok és a szakmai zsűri által kiválasztott alkotások tulajdonosai értékes nyereményeket kapnak!

Meddig lehet rajzot küldeni? 2023. május 8. és május 22. között.

Szavazás a FB-oldalon: 2023. május 23-28. 19:59

Mikor zárul a verseny? 2023. május 28. 20:00

A díjazás:

A közönség szavazatai alapján első helyezett nyereményei: 3 csomag HeySmoothie ízválogatás, mely egyenként 12 db ízt tartalmaz.

A közönség szavazatai alapján második helyezett nyereményei: 2 csomag HeySmoothie ízválogatás mely egyenként 12 db ízt tartalmaz.

A közönség szavazatai alapján harmadik helyezett nyereményei: 1 csomag HeySmoothie 12 darabos ízválogatás, mely egyenként 12 db ízt tartalmaz.

Alkoss szabadon, alkoss egészségeset!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük