HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Programajánló

Budapest Beer Week 2023.

A Budapest Beer Week csapata ismét összegyűjtötte a hazai sörfőzdéket – kiegészülve Major Levi borásszal – egy közös sörre a májusi BPBW 2023 sörhetük és korlátlan kóstolónapjaik apropóján. Mint egy nagy osztálytalálkozó a kisüzemi sörfőzés ismert hazai arcaival.

12 kisüzemi csapat összefogásával idén is elkészült a budapesti fesztiválsör

Egy hétvégére újra Budapest a nemzetközi kraft sörös közösség központja! A BPBW Budapest Beer Week 2023 május 22-től május 28-ig tart. Hétfőtől csütörtökig tele lesz a főváros sörös és szakmai eseményekkel, a BPBW 2023 fő kóstolónapjai május 26-án és 27-én lesznek a Dürer Kertben, az ingyenesen látogatható ráadás nap május 28-án, vasárnap kerül megrendezésre ugyanitt.

Budapest Beer Week 2023. HOL Magazin 2023.

A főzdék képviselői személyesen jönnek csapolni a fesztiválra Amerikából, az Egyesült Királyságból, Svédországból, Észtországból és így tovább, a kert megtelik food truckokkal, a kóstoló session-ök után a tasting jeggyel ingyenesen lehívható jegyes punk-rnr-metal koncertekkel folytatódik két színpadon is az esemény az afterparty alatt, vagyis egy fesztivál árában kettőt is kapnak a Budapest Beer Week vendégei.

Balkezes, Dealbreaker, Fehér Nyúl, First Craft Beer, Hoptop, Horizont, Mad Scientist, Monyo, Reketye, Ugar, Uradalmi Sörmanufaktúra és Major Levente

A BPBW 2023 hivatalos söre egy igazi egynyári slágerstílus, az India Pale Lager duplán hidegkomlózott modernkori remixe, és büszkék vagyunk, hogy mindez olyan régi szakmai partnereink és barátaink segítségével valósult meg, mint a Badass Barley, a BarthHaas X, a KeyKeg, a Lallemand Brewing és a NOMOQ.

Budapest Beer Week 2023. HOL Magazin 2023.
A csapat

Hagyományosan a részt vevő hazai sörfőzdék kollaborációjában készült és a több helyen már ezen a héten debütáló BPBW 2023 fesztiválsör idén a tiszavirág-életű India Pale Lager stílusban utazik, de azért mai felfogás szerint duplán hidegkomlózva, ez a BPBW 2023 DDH INDIA PALE LAGER!

BPBW 2023 | Budapest Beer Week /// korlátlan kóstolónapok május 26-27

Az idei évben is 45 főzdét lát vendégül a Budapest Beer Week csapata a világ minden tájáról, ráadásul napi 4 sör kerül csapra korlátlan kóstolásra 14 és 20h között, vagyis a két nap alatt közel 360 különböző sör lekóstolására lesz lehetőség és akkor még nem is beszéltünk az extra hordókról és kinyíló tételekről, illetve a rogyásig pakolt hűtőkről. A kisüzemi sör legnagyobb régiós ünnepe készül ezen a hétvégén!

Budapest Beer Week 2023. HOL Magazin 2023.

Főzdék személyesen a május 26-27-i Dürer Kert-kóstolónapokon:

Ārpus Brewing Co.
Balkezes
Basqueland Brewing
Beak
Beerbliotek
Blackout Brewing
Brasserie Popihn
Brasserie Sacrilège
Cloudwater
Cyclic Beer Farm
Dealbreaker
Elmeleven
Equilibrium
Fehér Nyúl
Fifth Frame
First Craft Beer
Fuerst Wiacek
Funky Fluid
Gamma Brewing Company
Gross
Hoptop
Horizont
KCBC – Kings County Brewers Collective
Living Häus
Lupum
Mad Scientist
Major Levente
Monyo
Nerdbrewing
Pomona Island
Prizm
Pühaste
Rascals
Reketye
Siren Craft Brew
Sleeping Village
Superstition Meadery
The Garden Brewery
The Veil
To Øl City / To Øl
To Øl City / Æblerov + Læsk
Ugar
Uradalmi Sörmanufaktúra
Wicklow Wolf

Budapest Beer Week 2023. HOL Magazin 2023.
Budapest Beer Week 2023.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük