HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Megérkezett a nyár kedvenc itala egy kis kockába rejtve

A Waterdrop bemutatja ICE TEA Microdrinkjeit

Az ICE TEA Microdrink üdítőkockák bármekkora zsebben elférnek, és csak vízre van szükséged, hogy bárhol élvezhesd az igazi jegestea-élményt. A valódi zöld, fekete és fehér teából készült üdítőkockák a jól ismert őszibarack-, citrom- és a különleges áfonyaízekben érhetők el, melyeket hozzáadott cukor nélkül élvezhetsz.

Az elegendő mennyiségű folyadékfogyasztás létfontosságú a nyári hónapokban, hiszen nem csak a melegben, de még a száraz, légkondicionált helyiségekben is könnyen felborulhat a szervezet vízháztartásának egyensúlya, amely azonnali tüneteket ‒ többek között fáradékonyságot, gyengeséget, fejfájást, a koncentrálóképesség csökkenését, ingerlékenységet ‒ okoz felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt. Kiemelten érdemes így odafigyelnünk a folyamatos folyadékpótlásra, és mindig magunknál hordani egy üveg vizet, amelyből rendszeresen kortyolhatunk. A Waterdrop azoknak kínál alternatívát, akiknek nehézséget okoz az elegendő mennyiségű víz fogyasztása, de szeretnék elkerülni a cukros üdítőket és gyümölcsleveket.

A Waterdrop® kockák glutén- és laktózmentesek, valamint hozzáadott cukor és mesterséges ízfokozó nélkül készülnek. A Microdrinkek növényeket, gyümölcsöket és fűszereket tartalmaznak, amelyeket a gyártás során kiszárítanak, finomra őrölnek, majd apró kockákba tömörítenek. Az új ICE TEA termékcsalád a gyümölcsök és növények mellett valódi teát is tartalmaz. Az ICE TEA LEMON zöld teával, az ICE TEA PEACH fekete teával, az ICE TEA BLUEBERRY pedig fehér teával készül, így alacsony koffeintartalommal is rendelkeznek. Amíg az ICE TEA BLUEBERRY 100 ml vízben 2,5-5 mg koffeint tartalmaz, addig egy 200 ml csészényi fekete teában 59 mg koffein található. Az italkockák emellett C- és B3-vitaminokat is tartalmaznak.

Az italkockákat 4-600 ml vízhez adva pár perc oldódási idő után azonnal fogyaszthatjuk.

A Waterdrop elkötelezett a műanyaggyártás csökkentése és a műanyag palackok visszaszorítása mellett. Egy 4-600 ml-es üdítő készítéséhez elegendő Microdrink gyártásához 98%-kal kevesebb szén-dioxid és műanyag kerül felhasználásra egy 500 ml-es műanyag palackhoz képest. A Microdrink kapszulák 100%-ban újrahasznosítható műanyag csomagolásban kerülnek a fogyasztókhoz. Emellett a Waterdrop minden italkockájához hozzá illő, letisztult formavilágú boroszilikát üveg vagy nemesacél kulacsot kínál a műanyag palackok kiváltására. Az ICE TEA Microdrinkekhez háromféle nyári hangulatú színátmenetes üvegkulacs is készült, könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható palackkal és rozsdamentes acélkupakkal, amellyel tökéletes kiegészítője lehet bármely nyári szettnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük