HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Lakberendezési textilekkel dobja fel közösen a nyarat az Unicum és a Busatti

Hungarikum ihlette stílusos olasz szövetek

Elegáns textíliákkal és friss mintákkal indítja a nyári lakberendezési szezont a Zwack Unicum Nyrt. és az olasz textilgyártó Busatti céget Magyarországon képviselő Toscaneria Kft. A két világhírű márka a tradíció és minőség hagyománya mentén tervezte a különleges kollekciót, amelyben Toszkána elragadó szépsége fonódik össze az Unicum egyediségével, közösen járulva hozzá a meghitt családi pillanatokhoz. A prémium termékek 2023. június közepétől az Unicum Ház Mintaboltjában és a Zwack webshopban kaphatóak.

Zwack Unicum - Busatti együttműködés. HOL Magazin 2023.
Az Unicum és a Busatti új fejezetet nyit az otthoni kényelem kialakításában

A két márka közös kollekcióval lepi meg a toszkán vidék rajongóit. Az olasz textíliákat és enteriőr parfümöket gyártó cég által képviselt nemes elegancia most a Zwack Unicummal való együttműködésben talál partnerre, hogy kézzelfogható formában jelenítsék meg és adjanak teret a két vállalat által képviselt közös értékeknek. A családi hagyományok és a fenntartható működésre törekvés mindkét gyártó számára kiemelten fontos, ezt a közösen kialakított kollekcióval is szeretnék megmutatni.

Zwack Sándor:

„Hisszük, hogy nemcsak az évszázados történelem és a családi tradíciók kötik össze ezt a két márkát, hanem a kifogástalan minőség iránti elköteleződés is. Ennek megfelelően már az ötlet megfogalmazásának pillanatában tudtuk, hogy az együttműködésből érték születik. Minden pohár Unicumban van egy cseppnyi otthon, amit most közösen töltünk ki a Busattival.”

A két márka együttműködéséből olyan textília és prémium kollekció született, amely stílusosan hordozza az Unicum márkaelemeket és ugyanolyan sokszínűségre képes, mint a Zwack portfólió. A termékcsaládot alkotó asztali futó, tányéralátét és szalvéta szett az asztalokat díszíti, a díszpárnák pedig a kényelmet szolgálják, közösen emelve az ünnepi pillanatok fényét.

Zwack Unicum - Busatti együttműködés. HOL Magazin 2023.

Péntek Mária:

„A Busatti korábban olyan világhírű luxus ruházati márkáknak is készített már textíliákat, mint az Armani és a Prada, azonban még soha nem készített hungarikumot. Ebben az egyedi együttműködésben Toszkána tisztelete és szeretete találkozik az évszázados magyar hagyományokat és kultúrát képviselő Zwack-kal, így alkotva közösen valami újat, mégis maradandót, ahogy azt egyébként a mindennapokban is teszik.” – mondta az együttműködés kapcsán a Toscaneria Kft., a Busatti hazai képviseletének ügyvezető igazgatója.

Az első Busatti Zwack Unicum kollekció darabjai a meghitt családi beszélgetések és az ünnepi pillanatok központi tereit öltöztetik fel. Az Unicum Házban bemutatott termékek limitált számban elérhetők 2023. június közepétől az Unicum Ház Mintaboltjában és a Zwack webshopban.

###

Zwack

A Zwack Unicum Nyrt.-ről

A Zwack Unicum Nyrt. Magyarország vezető italgyártó és forgalmazó cége, története pedig szorosan összefonódik ikonikus márkájával, az Unicummal, amely 40-nél is több gyógynövény felhasználásával készül egy több mint 230 éve féltve őrzött recept alapján. Az első pesti gyárat Zwack József alapította az Erzsébet téren, ami 1892-ben költözött mostani helyére, a Soroksári útra. Jelenleg a hatodik generációt képviselő Zwack Sándor és Izabella vezeti a patinás múltú céget.

A cég számára a hagyomány mellett az innováció is fontos. Az Unicum Szilva után bemutatták a szuperprémium kategóriába tartozó Unicum Riservát és a kávé kivonattal, tölgyfahordóban érlelt Unicum Baristát is. Emellett a cég számos magyar márka – többek között a St. Hubertus, Fütyülős, Kalinka, Zwack Sándor Nemes Pálinka és a Vilmos – előállítója. Olyan nemzetközi italok forgalmazója, mint a Johnnie Walker, a Baileys, a Captain Morgan vagy a Smirnoff.

A Busattiról

A Busatti, egy nyolc generációs toszkán kézműves textilvállalat, amely mára a kiváló minőség, a kifinomult elegancia és az érték szinonimájává vált. A Busatti vállalat 1842 óta fennálló hitvallása az, hogy Toszkána szépségét és hagyományait átadja a nagyvilágnak. A Busatti kiemelt figyelmet fordít a stílusteremtő termékfejlesztési munkára. Ennek köszönhetően folyamatosan bővíti a fenntartható anyagok, lenyűgöző mintázatok és ezáltal az új termékek választékát. A Busatti textíliák és enteriőr parfümök az exkluzív toszkán márkákat forgalmazó Toscaneria által érkeztek Magyarországra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük