HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

GasztronómiaHírekSzórakozóhely

Új hellyel bővült a hazai Mad Scientist Főzde

MADHOUSE BUDAPEST, MAD GARDEN BUDA, MAD KERT – sejthető volt, hogy a MAD cégcsoport egy ilyen sikerszéria után sem fog hátradőlni, és pár napja a family & friends zártkörű megnyitó alatt az is kiderült, hogy mi a nagy dobásuk a szezonban: egy negyedik, új hely!

A TETØ by Mad Scientist bizonyos értelemben szintlépés is

A hely a város tetején, a Westend tetőteraszán kapott helyet. Azt már megszokhattuk, hogy ezek az egységek nem egymás olcsó másolatai. Egyedi-egyszeri-megismételhetetlen kreációk (ahogy a sörfőzde sörei is), amik organikusan illeszkednek a város forgatagába.

A Mad Scientist új helye a Westend tetőteraszán a Mad Teto. HOL Magazin 2023.

De mire számíthatunk a város felett, mégis annak szívében található egységtől?

14 sörcsapra. Ezeken ugyanúgy megtalálhatóak lesznek a sörfőzde már jól ismert klasszikusai, mint például a Liquid Cocaine dupla IPA vagy a Tokyo Lemonade yuzus belga búzasör, mint a legextravagánsabb újdonságai.
Különleges, a karibi rumoktól egészen a chilis ginekig erjedő spiritválasztékra.
Többek közt a Kristinus Borbirtok, valamint a Weingut Wassmann boraira.
A nehezen ébredőket pedig a Bányai farm különleges kávéival várják majd.

A Mad Scientist új helye a Westend tetőteraszán a Mad Teto. HOL Magazin 2023.

Természetesen egyetlen magára valamit is adó sörkert sem üzemelhet szaftos hamburgerek nélkül. A TETØ-n például a Baans Burger gondoskodik majd a házi készítésű bucik közé kerülő házi húspogácsákról, a házi szószokról, illetve a vegetáriánus alternatívákról. A MAD KERT egyik állandó vendégeként többször bizonyították már, hogy miért szólt róluk elismerően még a Burgerpápa, vagyis Jancsa Jani is. Nincs kétségünk afelől, hogy a te fenntartásaid is maximum az első harapásig fognak tartani.

A pultosok régi ismerősként fognak köszönteni, mert nem csak a nyitáskor mosolyog majd rád a személyzet! Ahogy az első bekezdésben említett helyeknél, úgy most is egy olyan befogadó egységben gondolkodtak az alapítók, ahol bárkit vendégül tudnak látni. Aki még keresi a helyét. Aki szeretne egyet szusszanni a város forgatagában. Aki csak felugrana. Aki maradna. Aki a leghosszabb naplementére kíváncsi. Aki csak simán inna egy sört.

Egy jó sört. Egy jó helyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük