HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTermékismertető

Bespoke Jet™ MI

 A Bespoke Jet™ MI a Samsung eddigi legerősebb és legintelligensebb takarítási megoldását kínálja

A könnyű porszívó a kategóriavezető mesterséges intelligencia technológiájának köszönhetően fokozott tisztítási élményt kínál

A Samsung bemutatta a Samsung Bespoke Jet™ MI-t, a vállalat eddigi legerősebb akkumulátoros porszívóját. A készülék akár 280 W[1] szívóteljesítményt, továbbfejlesztett, öntisztító all-in-one állomást és mesterséges intelligencia (MI) alapú funkciókat kínál.

Samsung Bespoke Jet AI. HOL Magazin 2023.

Magyarországon a készülék a Bespoke Jet™ MI 280[2] verzióban, időtálló Fekete színben lesz elérhető 519.900 forintos fogyasztói áron. A hazai előrendelési időszak június 26-tól indul.

„A rendkívüli szívóerőnek és a vállalat eddig első MI-alapú tisztítási funkcióinak köszönhetően a Bespoke Jet™ MI készülékek a felhasználók életstílusához igazodnak. – mondta el Mógor Tibor, a Samsung Magyarország háztartási eszközökért felelős termékmenedzsment vezetője. – A Samsung Bespoke Jet™ MI vezeték nélküli porszívó kiemelkedő szívóerővel a legtöbb felhasználó számára elérhetővé teszi a prémium életstílust.”

Samsung Bespoke Jet AI. HOL Magazin 2023.

A Samsung eddigi legerősebb és legjobb üzemidejű vezeték nélküli porszívója

A Bespoke Jet™ MI nagyteljesítményű Hexajet motorral érkezik, amely a 280 W-os szívó-, és 730 W-os maximális teljesítményével a Samsung eddigi legerősebb porszívója. Az ultrakönnyű, mindössze 150 gramm súlyú motor az előző modellekhez[3] képest 25 százalékkal nagyobb szívóteljesítményt és 52 százalékkal magasabb tisztítási hatékonyságot biztosít.

Annak érdekében, hogy a felhasználók hosszabb ideig, szinte megállás nélkül takaríthassanak, a Bespoke Jet™ MI a Samsung porszívók történetének leghosszabb, százperces, egyakkumulátoros üzemidejével érkezik. Az előző modellhez képest 80 százalékkal magasabb, 4500 mAh kapacitású akkumulátort úgy optimalizálták, hogy teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson[4] keresztül is megőrizze.

A Bespoke Jet™ MI kefék és tartozékok széles választékával érkezik a piacra. Az Active Dual Brush kefe a legtöbb padlófajtán hatékonyan tisztít, a beépített LED-világításnak köszönhetően pedig látványosabbá teszi a sötét sarkokban heverő port, míg a nehezebben elérhető területek hatékony tisztítására tervezett Slim LED Brush+ kefe rendkívül könnyen irányítható kialakítással és ugyancsak LED-felszereltséggel érkezik. A készülék és a kefék kényelmesebb tárolását a tartozéktároló teszi lehetővé.

Samsung Bespoke Jet AI. HOL Magazin 2023.

MI-alapú takarítás az eddigi legintelligensebb takarítási élményért

A Samsung MI Optimum Tech technológiát alkalmazó, teljesen új MI vezérelt üzemmódnak köszönhetően a Bespoke Jet™ MI készülék nem csak hatékonyabb tisztítást biztosít, a legkülönbözőbb környezethez is alkalmazkodik. A Bespoke Jet™ MI az első olyan akkumulátoros porszívó, amely UL Solutions hitelesítést kapott az egyik vezető független biztonságtudományi szervezettől. Az MI Takarítási Módnak köszönhetően, az optimális tisztítás és maximális akkumulátor-hatékonyság érdekében képes felismerni és meghatározni a takarítandó felület típusát.

Az MI Takarítási Mód alkalmazásakor a Samsung Bespoke Jet™ MI először a szívóerőt szabályozó vezérlőjén keresztül érzékeli a kefeterhelést, majd a nyomásérzékelőin keresztül a légnyomást is méri. A padló típusának beazonosítása érdekében elemzi az adatokat, az intelligens algoritmus pedig a kapott eredményeknek megfelelően, a leghatékonyabb teljesítmény érdekében beállítja az optimális szívóerőt és kefehenger sebességet. [5]

Az MI Takarítási Mód az Active Dual Brush kefével együtt alkalmazva akár 14 százalékkal csökkentheti az akkumulátor energiafelhasználását és 6 százalékkal növelheti a manőverezőképességet. Slim LED Brush+ kefével történő együttes használat közben pedig akár 21 százalékkal csökkenhet az akkumulátor fogyasztása, miközben a manőverezőképesség 8 százalékkal javulhat. [6]

A Bespoke Jet™ MI mesterséges intelligenciát alkalmazó tisztítási technológiáján túl a SmartThings és a Smart Wi-Fi csatlakoztathatóság is hozzájárul a készülékek testre szabhatóságához és az optimális tisztaság eléréséhez. Az intelligens öndiagnosztikai funkciók hozzájárulnak, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki készülékükből, miközben a porszívó a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja.

Továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás, higiénikusabb működés

A Bespoke Jet™ MI továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomáson a készülék automatikusan kiüríti a porgyűjtőt, amely eljárás a Lég Impulzus technológiának köszönhetően minden eddiginél gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb.

A Bespoke Jet™ MI erőteljes Forgó légpenge technológiájának alkalmazásakor a készülék akár 1000 fordulat/perc fordulatszámmal mozgatja a levegőt, így a porgyűjtő kiürítésekor minden szemetet eltávolít, a szűrőben megakadt szőr- és hajszálakat is beleértve.

A továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás minden kiürítés során automatikusan lezárja a fedelét, ezáltal hatékonyabb porkezelési teljesítményt nyújt és felfogja a finom port a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszer segítségével, valamint 99 százalékkal[7] megbízhatóbb a szőr- és hajszálak feltakarításában.

A Bespoke Jet™ MI bevezetésével a Samsung megerősíti pozícióját a vezető gyártók között az álló porszívók nemzetközi piacán, több olyan megoldást kínálva a fogyasztóknak, amelyek ötvözik a prémium formatervezést a kényelmes használhatósággal.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Bespoke Jet™ MI hogyan nyújt intelligens, erős és alapos tisztítási élményt a hosszabb eszközhasználati idő, a könnyű kezelhetőség és a higiénikus porgyűjtő-ürítési élmény révén, látogasson el a Samsung.com weboldalra.

[1] A Korea Testing Laboratory által végzett tesztelés alapján, az IEC62885-4: 2020 szabványnak megfelelően. A porszívó bemeneténél mérve, üres porgyűjtővel, Jet módban és nagy kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorral.

[2] Magyarországon a VS28C9784QK/GE Jet™ MI modell lesz elérhető.

[3] A Bespoke Jet™ 210W szívóteljesítményéhez képest.

[4] Az akkumulátoregység kapacitása (4500mA) alapján 500 használati ciklus után 70%-os kapacitást biztosít. 1 ciklus: Teljes lemerülés a teljes feltöltés után (100% ~ 0%). Az eredmények a használat függvényében változhatnak. Belső tesztelés alapján.

[5] A kefehenger sebességének beállítása csak a Jet Dual esetében alkalmazható.

[6] Az Active Dual Brush használatával végzett belső tesztelés alapján, a padlóösszetétel globális átlagának megfelelően a fapadló 76%-ot, a szőnyeg 24%-ot tesz ki. Ugyanazt a tisztítási teljesítményt éri el, mint a közepes üzemmódban, 2%-os vagy kevesebb különbséget ér el a tisztítási hatékonyságban, az IEC 62885-2 Cl 5.1 és 5.3 szabványnak megfelelően. Az akkumulátor fogyasztását a porszívó teljesen feltöltött állapotban történő, 35 perces használata során fogyasztott energiamennyiség alapján mérték. A manőverezhetőség az IEC 62885-2 CL 7.3.9 szabvány szerint mért értéken alapul. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak. A hatás eltérő lehet a Slim LED Brush+ használatakor.

[7] Belső tesztelés alapján. A szőr és hajszálak eltávolításának gyorsaságát a porgyűjtő súlyát a teljes kapacitását kitöltő szőrmennyiséggel és anélkül mérték és hasonlították össze. A teszt során az eszköz porgyűjtőjét a tisztító állomás segítségével ürítették ki. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük