HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTermékismertető

PocketBook Verse: az egyik legvékonyabb könyvolvasó elérhető áron

A PocketBook felhasználóbarát, kompakt és könnyű, 6 hüvelykes Verse e-olvasója minden feltételt biztosít a kényelmes olvasáshoz. A készülék szemkímélő E Ink Carta™ érintőképernyővel, adaptív SMARTlight világítással, microSD-nyílással rendelkezik, és támogatja a PocketBook Cloudot.

Olyan szemkímélő, mint egy nyomtatott oldal

A PocketBook Verse jó társ az e-könyvmolyok számára. A 6 hüvelykes E Ink Carta™ HD érintőképernyővel kényelmes és élvezetes az olvasás. A kiváló minőségű kijelző papírszerű élményt biztosít, így több órán keresztül olvashatjuk anélkül, hogy ez megerőltetné a szemünket. Verőfényes időben sem kell nélkülöznünk, mivel az E Ink e-olvasók kijelzői tükröződésmentesek.

PocketBook Verse e-book olvasó. HOL Magazin 2023.

Nagyobb szabadság az adaptív SMARTlight segítségével

A SMARTlight technológiával bármilyen fényviszonyokhoz hozzáigazíthatjuk a képernyő paramétereit, beállíthatjuk fényerejét és színhőmérsékletét. Zökkenőmentesen testre szabhatjuk az oldal színtónusát anélkül, hogy megszakítanánk az olvasást – egyszerűen csúsztassuk végig az ujjunkat a kijelző oldalán. A preferált képernyőbeállítási sablonokat el is menthetjük, és később aktiválhatjuk, így személyre szabhatjuk a megjelenítést.

Korlátlan olvasás 25 formátum támogatásával

A PocketBook Verse 25 könyv- és grafikai formátumot támogat, beleértve az ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG és PNG formátumokat. Így többé nincs szükség a fájlok konvertálására, és értékes időt takaríthatunk meg. A Verse az Adobe DRM támogatásának köszönhetően kompatibilis az online könyvtári szolgáltatásokkal is. A könyvek online kölcsönzése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Memóriakártya-nyílás és egy hónapnyi olvasás egyetlen feltöltéssel

A PocketBook Verse segítségével soha nem fogyunk ki az olvasási lehetőségekből. A készülék 8 GB beépített memóriával rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít több ezer könyv tárolására. Emellett memóriakártya-nyílást is tartalmaz, amely akár 128 GB-ot is támogat, így virtuális könyvtárunkat több mint 15 ezer e-könyvre bővíthetjük az egyes letöltött fájlok formátumától és minőségétől függően. A Verse az energiahatékonyságban is jeleskedik: egyetlen teljes feltöltéssel akár egy hónapnyi aktív olvasást biztosít.

PocketBook Verse e-book olvasó. HOL Magazin 2023.

A kényelem és a stílus kiváló kombinációja

A PocketBook Verse egy kompakt eszköz, amely mindössze 182 grammot nyom, így gond nélkül elfér egy kisebb táskában is. A mechanikus vezérlőgombok és az érintőképernyő használatával az e-olvasó könnyed navigációt és intuitív olvasási élményt kínál. A Verse letisztult és stílusos megjelenésű, a minimalista dizájnt szemet gyönyörködtető élénkkék és ködszürke színek teszik még kifinomultabbá.

Kiváló olvasási lehetőségek ingyenes szótárak és felhőszolgáltatások segítségével

A beépített wifivel a PocketBook Verse gyors hozzáférést biztosít az online könyvesboltokhoz, lehetővé téve a különféle forrásokból származó könyvek egyszerű böngészését és vásárlását. A PocketBook Cloud segítségével szinkronizálhatjuk a fájljainkat a különböző eszközeink között, míg a Dropbox lehetővé teszi az e-könyvek gyors elérését és megnyitását közvetlenül a készülékünkön. A 11 előre betöltött szótár mellett további 42 nyelvkombináció tölthető le ingyenesen. Akár új nyelvet tanulunk, akár nyelvi készségünket fejlesztjük, a PocketBook Verse tökéletes társ a nyelvrajongók számára is.

A készülék a magyar kereskedőknél várhatóan szeptember közepétől lesz elérhető, és 129 eurós ajánlott nemzetközi áron kerül majd a polcokra.

************

A PocketBookról

A 2007-ben alapított, svájci székhelyű PocketBook a világ harmadik legnagyobb e-könyv-olvasó gyártója. A PocketBook E Ink technológiát használó e-könyv-olvasók és androidos tabletek jelenleg 35 országban elérhetőek. A vállalat saját kutatás-fejlesztési központtal rendelkezik, amelynek köszönhetően elsőként vezette be többek között a színes E Ink olvasót, valamint a víz- és porálló e-könyvet. A PocketBook termékeket kifejezetten a prémium e-könyv-olvasók piacára tervezik, így minden készüléket minőségi hardver, egyedülálló szoftver és ergonomikus dizájn jellemez. További információ: www.pocketbook-int.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük