HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

FilmHírek

Sopsits Árpád: Mellékszereplők

A Pannonia Entertainment október 26-án megjelenteti Sopsits Árpád: Mellékszereplők című nagyjátékfilmjét

A sajtóvetítésre október 18-án, szerdán, 11.00-tól kerül sor a Cinema MOM filmszínházban. Ez alkalommal az újságírók egy exkluzív beszélgetést hallhatnak Sopsits Árpád producer-rendező, költő és Székely Csaba erdélyi drámaíró között, Keszthelyi Kinga dramaturg és producerasszisztens moderálásával. A programon történő részvétel e-mailes regisztrációhoz kötött.

Október 21-én a Balassagyarmati, október 24-én pedig a Szegedi Fegyház és Börtönben („Csillag”) lesz zártkörű vetítés.Október 24-én este az Uránia Nemzeti Filmszínház Dísztermébe várjuk az ünnepélyes premierre a nagyérdeműt. Utána a film az országos művészmozi-hálózatba kerül, de néhány kereskedelmi filmszínház is a műsorára tűzi.

Pannonia Entertainment október 26-án megjelenteti Sopsits Árpád: Mellékszereplők című nagyjátékfilmjét. HOL Magazin 2023.

A Makk Károly osztályában végzett rendező, aki 1994-ben Balázs Béla-díjat kapott, a Martfűi rém nagyjátékfilm szakmai és közönségsikere után ismét a bűn témáját boncolgatja három, összefonódó sorsú család prizmáján keresztül. Ki tettes? Ki áldozat? Mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz? Ismerjük-e magunkat egyáltalán? Kinek van joga ítélkezni felettünk? Meg tudunk-e magunknak bocsájtani? Felismerjük-e a lelki békéhez vezető utat? Helyes döntést hozunk-e a megfelelő pillanatban?

Október 26-ától kerül a mozikba Sopsits Árpád: Mellékszereplők című nagyjátékfilmje, melynek forgalmazója a Pannonia Entertainment. A film elkészültét az NFI támogatta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük