HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

ÉtteremProgramajánló

Live Melodies – Az ősz hangjai

Egyedülálló zenei élménysorozat és gasztronómiai különlegességek a borongós őszi estékre

Hiszünk abban, hogy az élet minőségét azok a pillanatok emelik, melyeket szeretteinkkel és barátainkkal együtt töltünk és melyek minden érzékszervünket egyszerre mozgatják meg. A zene és gasztronómia kapcsolata mélyen gyökerezik az emberi élmények és érzékek világában.

Live Melodies a miskolci Avalon Ristorante programjai között. HOL Magazin 2023.

Mindkét terület arra hivatott, hogy kiemelje és gazdagítsa az élet örömeit, és amikor ezek az elemek összetalálkoznak, varázslatos és felejthetetlen élmények születnek. Ahogy egy zenei darab különböző hangulatokat és ritmusokat hordoz, úgy képes egy étel is egyedi ízvilágot, textúrát és illatot teremteni. A zenei választásnak és az ételek elkészítésnek olyan harmóniát kell létrehoznia, mely még mélyebben összekapcsolja az élményt, és érzéki teljességet nyújt élvezőjének. Az Avalon Ristorante Live Melodies őszi programsorozata ezt a szinergiát hivatott ünnepelni.

Izgalmasnak ígérkezik az ősz

Különleges eseménysorozat egyesíti az ízletes ételek és a lenyűgöző zenei előadások varázsát a Michelin-ajánlott Avalon Ristorante étteremben. A miskolctapolcai autentikus olasz étterem által gondosan kiválogatott hazai tehetségek minden péntek, szombat és hétfő este varázslatos dallamokkal töltik meg a teret, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a Bükkbe látogatóknak. A koncertek repertoárja változatos stílusokat ölel fel, így mindenki megtalálhatja azt a műfajt, melyhez leginkább vonzódik. A klasszikus hangszerektől a jazzig, a népzenétől a könnyed popig – a Live Melodies garantáltan lenyűgözi és elvarázsolja a zene szerelmeseit.

Live Melodies a miskolci Avalon Ristorante programjai között. HOL Magazin 2023.

Mujahid Zoltán, Popper Péter, Gájer Bálint, Singh Viki, Kollányi Zsuzsi, Éliás Gyula Junior, Kósa Rudolf és még sokan mások állnak majd színpadra. A különböző zenei műfajok és a speciálisan tervezett gourmet fogások összhangja nem csak egy egyszerű vacsorát vagy koncertet jelent! Olyan érzéki kalandot, mely szellemi és érzelmi dimenziókban egyaránt összekapcsol minden résztvevőt. A koncertekhez hangolt gasztronómiai utazást Szepesi Gábor corporate chef és Gönczi Tamás executive chef álmodták meg. Szepesi Gábor már a kezdetek óta meghatározó szerepet játszik az étterem identitásának kialakításában, Gönczi Tamás pedig hosszas külföldön való tapasztalatszerzés után hozta haza kiemelkedő szakmai tudását szülővárosába. Autentikus olasz fogásaival és a nemzetközi konyha népszerű fogásainak újragondolásával méltán nyerte el a Michelin-ajánlást az elmúlt évben.

A Live Melodies zenei programsorozat részleteit és a szeptember havi programot megtalálhatják az esemény hivatalos honlapján:

https://avalonpark.hu/aktualitasok/live-melodies.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük