HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Rangos elismerésben részesült az Unicum Ház

Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjeggyel tüntették ki a látogatóközpontot

Érték és Minőség Nagydíjjal ismerték el az Unicum Házat, a szolgáltatás kiválóságát fémjelző kitüntetést ünnepélyes keretek között adták át az Országházban szeptember elején. Az Unicum Ház Múzeum és Látogatóközpont a DIAMOND Szervezőiroda Bt. HÍRMONDÓ és a Communautrade – Europe Kereskedelmi és Tanácsadó Kft. különdíját is átvehette.

Hatodik alkalommal adták át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit

Ezt idén összesen negyvenhét pályázat érdemelte ki. A tanúsító védjegy használata és a vele járó díj azon komplex feltételrendszernek megfelelő áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek elkötelezettek a minőség iránt. A pályázaton olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumok és szolgáltatások nevezését várták, amelyek kiemelt figyelmet szentelnek a környezetvédelmi szempontoknak, valamint modern eszközökkel válaszolnak a globális kihívásokra. A kitüntetéseket Dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat fővédnöke és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adták át.

Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Zwack Unicum Ház. HOL Magazin 2023.

A Nagydíj amellett, hogy elismeri a szolgáltatás magas minőségi színvonalát, ösztönzi a fejlesztését és elősegíti a hazai és nemzetközi piacon is versenyképes áruk előállítását, egyértelmű segítséget nyújt a fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. A több mint 230 éves gyógynövénylikőr történetét megelevenítő Unicum Ház mind az öt érzékszervre ható múzeum. A látogatók itt beleshetnek a kulisszák mögé. Nemcsak a Zwack család relikviáit tekinthetik meg, hanem a gyárépületben az Unicum készítésének folyamatával is megismerkedhetnek és az 500 tölgyfahordó egyikéből csapolhatnak maguknak Unicum Szilvát vagy éppen Unicum Baristát, úgy, ahogy máshol még sosem kóstolhatták.

Szájbely Ernő, az Unicum Ház vezetője:

„A hagyomány és az innováció ötvözése hitvallás és egyben mindennapi kihívás a Zwack Unicum Nyrt. számára. Számunkra a márkaörökség a márka értékeinek, presztízsének megtartását, továbbörökítését jelenti a fogyasztók és a közönség részére. Eközben a tradicionális jegyek megtartása mellett kitartóan törekszünk a megújulásra is. Éppen ezért óriási öröm az Érték és Minőség Nagydíj, amely elismeri az évszázadokra visszanyúló tradíciók megőrzésének és látványos bemutatásának munkáját. A korszerű, modern eszközök ötvözése az Unicum hagyományaival kulcsszerepet játszik a fejlődésünkben. Megtiszteltetés, hogy ezen az úton ilyen rangos elismeréssel mehetünk tovább.”

A vállalat számára kiemelt jelentőségű a múlt értékeinek ápolása mind a 2015 óta hungarikumként jegyzett Unicum, mind a Zwack család történetének tekintetében. Az Unicum Ház vendégei nem csupán látogatók, hanem a titok részeseivé is válnak: átélhetik az Unicum-élményt.  A Zwack Unicum Nyrt. idén jelentős szakmai elismerésekben részesült, amelyek a vállalat kiemelt törekvéseit igazolják. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy és a DIAMOND Szervezőiroda Bt. HÍRMONDÓ, valamint és a Communautrade – Europe Kereskedelmi és Tanácsadó Kft. különdíja mellett a vállalat Millenniumi Díjjal gazdagodott, az Unicum a POPAI Shop-in-Shop különdíját, míg a Kalumba gin legújabb ízei az Inno d’Or – Év Innovációja 2023 Díját nyerték el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük