HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTermékismertető

A hajlítható élmény megélése a Tri Galaxy segítségével

A Try Galaxy segítségével a magyar nem Android-felhasználók is átélhetik a hajlítható élményt

A Try Galaxy alkalmazással a felhasználók mostantól Galaxy-okostelefon nélkül is megismerhetik a Galaxy Z Flip5, Z Fold5 és a One UI 5.1.1. legfontosabb funkcióit

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok[1] felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

 

A Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 egyedi funkciói

A Try Galaxy platformmal a felhasználók egy hasznos útmutatóhoz juthatnak. Úgy fedezhetik fel az alkalmazásokat és a különböző widgeteket, mintha azokat egy Galaxy-telefon kezdőképernyőjén tekintenék meg, valamint kipróbálhatják a Samsung Galaxy további újító és egyedülálló funkcióit is. A továbbfejlesztett alkalmazás elsősorban a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 készülékek, valamint a One UI 5.1.1 szoftver legfontosabb funkcióit emeli ki:

·        FlexCam élmény: a felhasználók a Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 egyedülálló FlexCam üzemmódjával megtapasztalhatják, miként tárhatnak elénk új lehetőségeket a hajlítható készülékek. A funkciónak köszönhetően különböző kreatív szögekből örökíthetjük meg az igazán emlékezetes pillanatokat, továbbá a megnövelt fedlapi kijelzőnek köszönhetően rendkívül gyorsan készíthetünk szelfiket, és azonnal ellenőrizhetjük is a Galaxy Z Flip5 készüléken.

·        Lenyűgöző képernyő és zökkenőmentes multitasking: a felhasználók két készülék egymáshoz csatlakoztatásával hozhatnak létre egy olyan képernyőfelületet, amely a Galaxy Z Fold5 robusztus, nagyképernyős formavilágát szemlélteti. A videóbemutatók segítségével megismerhetik a teljes, kihajtott képernyőn történő egyedülálló tartalomfogyasztást.  Felfedezhetik a Húzd és ejtsd funkcióban rejlő hatékonyságot, amely lehetővé teszi a gördülékeny multitaskingot a tartalmak képernyők közötti mozgatása során.

·        Összekapcsolt ökoszisztéma: A felhasználók megismerhetik a Galaxy ökoszisztéma nyújtotta lehetőségeket, beleértve a közeli és távoli eszközök közötti Gyorsmegosztás funkciót. A Samsung Health alkalmazásban a párosított Galaxy Watch okosóráról származó adatok segítségével elemezhetik testösszetételüket, valamint elmerülhetnek a Galaxy eszközök által kínált egyéb izgalmas lehetőségekben, mindezt a One UI 5.1.1 zökkenőmentes felületén.

Öt nyelvvel bővül a Try Galaxy alkalmazás

A Try Galaxy-t 2022-es megjelenése óta több mint hétmillió alkalommal használták. Az alkalmazás hamarosan már 20 nyelven[2] lesz elérhető. Magyar, koreai, cseh, latin-amerikai spanyol és orosz nyelvvel bővül szeptemberben annak érdekében, hogy világszerte még több nem Galaxy-felhasználót elérhessen. A Try Galaxy élmény egy egyszerű QR-kód beolvasásával érhető el.

A Galaxyra váltás előnyei a www.trygalaxy.com weboldalon ismerhetők meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük