HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Őszi termelői piacok izei, illatai a Kiflinél

Vidéki termelői piacok őszi hangulatát idéző választékkal várja vásárlóit a Kifli.hu. A hideg, esős korahajnali piacozások helyett a Kifli a kényelmet és a garanciát kínálja. A vásárlók otthonának kényelmébe szállítja a vidéki Magyarország ízeit és a termékekre teljes elégedettségi garanciát vállal.

A Kifli.hu célja

már közel négy éve ugyanaz: megteremteni a lehetőséget arra, hogy a hazai gazdák termékei eljuthassanak a vásárlókhoz. A raktár már a kora hajnali óráktól fogadja a beszállítók friss áruit, amik így akár már a betakarítástól számított 12 órán belül a vásárló asztalán lehetnek. A cég ezzel garantálja a frissességet, amire garanciát is vállal.

Szalma Rita, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója:

“Büszkék vagyunk arra, hogy sok kistermelő termékeit is árusítjuk és segítünk nekik a termékeik népszerűsítésében. Azért teremtettük meg a Kifli piacot, hogy ezek a termékek egy helyen, egyszerűen megtalálhatóak legyenek azok számára, akik a városi élet mellett sem szeretnének lemondani a hazai kézműves ízekről. Legyen szó termelői zöldségről-gyümölcsről, kézműves sajtokról, mézről vagy lekvárról, nálunk valóban a piacon érezheted magad. Gyorsan, egy helyről beszerezhető minden finom falat. Megbízható hazai beszállítóinkkal a jövőben is azon fogunk dolgozni, hogy ezt a termékkört még inkább a vásárlók igényeinek megfelelően bővítsük. Nyitottak vagyunk a javaslatokra! “

Akinek elsősorban a zöldség-gyümölcs jut eszébe a termelői piac hallatán, az biztosan elégedett lesz a választék láttán. A vitaminokban gazdag, salátának és pürének is felhasználható kápia paprikától a grillezésre is kiválóan alkalmas Hokkaidó tökön át a prémium és bio almákig az őszi szezon minden íze megtalálható a kínálatban.

A sajtok választéka is figyelemre méltó

Megtalálható benne az Etyeki Hófehér Camembert, ami a 2019-es World Cheese Awards Supergold nyertes sajtja, a 260 fős nemzetközi zsűri közel 4000 sajt közül a világ 84 legjobb sajtja közé választotta. Ugyanezen versenyen a sajt megkapta a Közép- és Kelet-Európa legjobb sajtjának járó különdíjat is. A versenyen bronzérmet szerzett Ifjonc Érlelt félkemény kecskesajt is a rendkívül széles tejtermék-választék része.

A hentes termékek virtuális pultjának érdekessége az Iványi kukoricás csirkecomb, aminek sárgás árnyalata a kiváló minőségű takarmányozásnak köszönhető, mely nagy százalékban tartalmaz hazai szemes gabonát. Ennek a takarmányozásnak köszönhetően minőségi, ízletes, baromfi húst kapunk, ami számtalan módon elkészíthető.

A piac éjjel-nappal nyitva tart, hiszen a Kilfi.hu oldala mindig elérhető, és a bevásárlás akár már 90 percen belül meg is érkezik.

A termelői piac választéka elérhető itt:

https://www.kifli.hu/targy/elmenypiacozas-a-kiflivel

###

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg működését azzal a határozott céllal, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson Budapesten és a környező településeken. A cég gyorsan népszerűvé vált a főváros és vonzáskörzetének utcáin, a kiszállított rendelések száma 2023 júniusában már a 4 milliót is meghaladták. A mára Székesfehérváron, valamint a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető szolgáltatás az üzleti sikerek mellett nagy figyelmet fordít a fenntartható működésre is:

-Újrahasznosított csomagolóanyagok

-CNG üzemanyagú flotta

-Valós megoldások az élelmiszer-pazarlás ellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük