HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Finom és elegáns selfness ajándék a Waterdroptól

A limitált kiadású WATERDROP X Rosie karácsonyi kollekció dizájnja egy igazi szupermodell tervezői munkáját dicséri. Az egészségtudatos életmód és a fenntarthatóság mellett elkötelezett Rosie Huntington-Whiteley az együttműködéssel az önmagunkkal és a bolygónkkal való törődésre szeretne inspirálni.

A vízfogyasztás népszerűsítését és az egyszer használatos műanyagok visszaszorítását küldetésének tekintő Waterdrop vállalat karácsonyi kollekciója az önmagunkkal és a környezettel való törődés gondolatiságát ötvözi. Az újrafelhasználható karácsonyi ajándékdobozba a SNOW fantázianevű Microdrink mellé védőtokban érkező boroszilikát üvegkulacsot, vászontáskát, neszesszert és meleg zoknit választhatunk. A Rosie Huntington-Whiteley által tervezett darabok fehér színe az ünnep tisztaságát és egyszerűségét, az aranyminta pedig a csillagos éjt, a hóesést vagy az ünnep finom ragyogását idézheti fel bennünk.

Waterdrop-Rosie Huntington-Whiteley kollaboráció. GasztroMagazin 2023.

A SNOW Microdrink a karácsony ízvilágát eleveníti meg; tökéletes kombinációja a fanyar áfonyának, a szedernek és az édes almának. A 4-600 ml víz hozzáadásával üdítővé varázsolható italkocka a waterdrop® minden Microdrinkjéhez hasonlóan gyümölcsökből és gyógynövényekből készült, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és mesterséges adalékanyagokat, laktóz- és gluténmentes, így számos diétába beilleszthető. Koffeinmentes, így gyerekek is bátran fogyaszthatják.

Waterdrop-Rosie Huntington-Whiteley kollaboráció. GasztroMagazin 2023.

„Mindig is szimpatikusnak találtam a Waterdrop elköteleződését a fenntarthatóság mellett, és a küldetésük, hogy csökkentsék az egyszer használatos műanyagok mennyiségét, összhangban áll a saját értékeimmel” – nyilatkozta Rosie a Waterdrop vállalatról. „Szeretném, ha az együttműködéssel arra inspirálhatnám az embereket, hogy egészségesebb döntéseket hozzanak a mindennapokban, és szem előtt tartsák a környezet védelmét” – tette hozzá a szupermodell-színésznő, aki a vele készült beszélgetés során kiemelte, hogy a megfelelő hidratálást létfontosságúnak tartja az általános jó közérzet és a belső egyensúly megteremtéséhez.

A karácsonyi csomagolást kapott italkocka és a hozzá tartozó kiegészítők kizárólag az ünnepi időszakban elérhetőek.

A WATERDROP x Rosie kollekció termékei:

SNOW Microdrink

SNOW boroszilikát üvegkulacs

Rosie bevásárlótáska

Rosie zokni

Rosie ajándékdoboz

A termékek elérhetőek a Waterdrop webáruházában: https://waterdrop.hu/collections/snow

***

A Waterdropról

Az Ausztriából indult Waterdrop innovatív Microdrink megoldásokat biztosít a fogyasztók számára prémium termékek és fenntartható élmények formájában. A vállalat 13 országban van jelen Európában és az Egyesült Államokban, és 19 üzlettel rendelkezik világszerte. Gyors terjeszkedése az indulás óta tapasztalt 400%-os növekedésnek köszönhető, amely alatt több mint 200 millió terméket adtak el több mint 1 millió vásárlónak. A Waterdrop a fém- és bambuszkiegészítők mellett 98%-kal kevesebb környezetszennyező csomagolást használ a palackozott italokhoz képest. További információ: https://waterdrop.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük