HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Programajánló

Nézz szembe a félelmeiddel a Samsung RémÁllomásokon!  

Mindenki fél valamitől, a halloween pedig tökéletes időzítés arra, hogy kiengedjük a szellemet a palackból és szembenézzünk a fóbiáinkkal. A Samsung RémÁllomásokon október 27-én és 28-án a NYX Professional Makeup sminkjével az arcunk valóban a legbelső riadalmunkat tükrözheti, az elkészült sminkekről pedig a fotófülkében egy Samsung Galaxy Z Flip5 segítségével rémisztően jó fotók is készülhetnek, mielőtt kezdetét veszi a halloweeni buli.

Legyen az zombi vagy vámpír: a Samsung a NYX Professional Makeup sminkeseivel várja az év legrémisztőbb éjszakájára készülőket a több budapesti plázában kihelyezett RémÁllomásokon, ahol bárkinek arcára varázsolják a legmélyebb félelmét.

Vannak, akiket a bohócokkal lehet kikergetni a világból, mások a pókoktól rettegnek, és akadnak olyanok is, akiknek mennydörgéstől és a villámlástól fagy meg a vér az ereiben. A Samsung RémÁllomásokon nyolc, félelem inspirálta smink közül választhatnak a borzongásra vágyók, hogy aztán legrémisztőbb oldalukat megörökíthessék a Samsung fotófülkéjében egy hajlítható Galaxy Z Flip5 okostelefonnal. A FlexCam jóvoltából nehéz lesz majd eldönteni, hogy a fotó magától vagy egy szellem közbenjárásával készült el, ugyanis Hajlított módban érintés nélküli szelfiket lehet lőni.

Nézz szembe a félelmeiddel a Samsung RémÁllomásokon!  HOL Magazin 2023.

A halloween kiváló alkalmat kínál arra, hogy felfedjük félelmeinket, sőt szembe is nézzünk velük egy kreatív smink és egy profi kamera segítségével. A hátborzongató képeken minden részlet kirajzolódik majd a Nightography, éjszakai felvételek funkció bekapcsolását követően, amellyel minőségromlás nélkül, még vészjósló fényviszonyok között is éles képeket és videókat rögzíthetünk.

Azon résztvevők között, akik a fotózás után regisztrálnak, különböző ajándéktárgyakat, például kulacsot, sminktükröt, baseball sapkát vagy NYX Professional Makeup Epic Ink Liner szemhéjtust, főnyereményként pedig egy Samsung Galaxy Z Flip5 készüléket sorsolnak ki. A sokoldalú és önkifejezésre buzdító eszköz arra ösztönözheti a szerencsés nyertest, hogy a hajlítható okostelefon izgalmas funkcióival még jobban megismerje legrejtélyesebb oldalát. Emellett, október 25-29 között a NYX Professional Makeup közösségi oldalain is nyereményjáték várja az érdeklődőket. A három szerencsés résztvevő, aki helyesen válaszol a márka kérdésére és követi az oldalt, egy-egy ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben a sminktermékek mellett egy Galaxy Buds FE fülhallgatót is talál.

Nézz szembe a félelmeiddel a Samsung RémÁllomásokon!  HOL Magazin 2023.

A Samsung RémÁllomásokon október 27-én 16:00-21:00-ig, október 28-án 14:00-21:00-ig várják három plázában – az Allee-ban, a Westendben és a Mammutban – azokat a bátor látogatókat, akik szívesen szembenéznének a félelmeikkel. A pop-up program előtt a RémÁllomások weboldalán a hasznos információk mellett halloweeni inspirációt is találhatnak a látogatók: Pallag Evelin, a NYX Professional Makeup sminkese videóiból leshetik el, miképp készítsenek maguknak igazán rémisztő sminket.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük