HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

GasztronómiaHírek

Kávékapszula specialty szemmel!

A sokak által jól ismert és szeretett Steamhouse Cafe és Pöti kávé alapítói, Lonkai Márton és Juhász Bálint új, saját gyártású specialty kávékapszula brandet mutattak be a Kávé Napján.

A sok éves, magas szintű kávés tudás és gyakorlat most kávékapszulákban ölt testet. Bárki akár az otthonában, akár az irodában egyetlen gombnyomásra ihat olyan kávé-különlegességeket, amikhez eddig csak a legjobb kávézókban juthatott hozzá. Ráadásul a Samurai Shoelace néven elindult kávékapszula brand kínálatában nem csak a korábban megismert Steamhouse kávék találhatók meg! Az alapítók szándékai szerint az egészen különleges, limitált termésű micro lot-okból származó versenykávék is, amikhez sokszor még profi baristaként is kihívás hozzájutni.

Steamhouse kávékapszulák specialty szemmel. HOL Magazin 2023.

Az újrahasznosítható alumínium kapszuláknak köszönhetően ezek a kávék nagyon hosszú ideig megőrzik frissességüket. A gyártás után hónapokkal is olyan illat lengi be a konyhát az elkészítéskor, mintha egy barista bajnokság színpadán lennénk.

Steamhouse kávékapszulák specialty szemmel. HOL Magazin 2023.

A Samurai Shoelace 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. A zöldkávé beszerzéstől kezdve a pörkölésen, a kapszulagyártáson és a csomagoláson át minden szigorú minőségi kontroll alatt van a tulajdonosok részéről.
Az újpesti Samurai Shoelace gyártóüzemét az érdeklődők szervezett látogatás keretében meg is tekinthetik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük