HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTechnika

Lépj be lenyűgöző világokba Emma Myers színésznővel a Galaxy S23 Ultra segítségével!

A Team Galaxy nagykövetek, köztük Emma Myers színésznő, és a Samsung közös videóprojektje a Galaxy S23 Ultra változatos körülmények között is kiemelkedő kameraélményét mutatja be!

Megérkezett a Lenyűgöző világok (Epic Worlds), a Samsung és a Team Galaxy nagykövetek együttműködésében készült egyedülálló filmes projekt, amelyet teljes egészében Galaxy S23 Ultrával forgattak. A videó több különböző filmes műfaj lényegét megragadva újradefiniálja a mobiltartalom-készítés lehetőségeit. A novemberben debütált, csaknem teljesen közösségi forrásból megvalósított Lenyűgöző világok a nyílt együttműködés erejének ékes bizonyítéka.

A Lenyűgöző világok újszerű történetmesélési megközelítésnek a középpontjában egy rövid, központi film áll, amely a Netflix népszerű Wednesday c. sorozatából ismert Emma Myers főszereplésével a noir, a sci-fi, a western, a fantasy és az akcióthriller műfajain átívelő utazásra szólít. Myers játssza a főszerepet, az alkotás főhőse pedig a Galaxy S23 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciója, amely páratlan módon képes rögzíteni a gyenge megvilágítású jeleneteket, így olyan tisztaságot és részletességet tesz lehetővé, amely valóban mozifilmszerű hatást kelt.

A Team Galaxy nagykövetek és a Samsung közös videóprojektje a Galaxy S23 Ultra s kiemelkedő kameraélményéért. HOL Magazin 2023.

Ráadásul ez a központi narratíva másokat is megihletett. Világszerte a Team Galaxy helyi tartalomgyártói saját jeleneteiket forgatták le reakcióként. Ezeket a különböző videókat, amelyek mindegyike Galaxy S23 Ultrával készült, a központi filmmel szőtték össze, így megteremtve a látványos és egybefüggő produkciót, a teljes Lenyűgöző világokat.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a Samsung felkért, hogy én is Team Galaxy tag legyek. Igazán csodálatos élmény volt, hogy egy ilyen hihetetlen rövidfilmet okostelefonnal keltettünk életre, nemcsak az eredményt, de az egész folyamatot is imádtam – mesélte Emma Myers az együttműködésről. – Vonzanak az egyedi projektek, így a Samsunggal való együttműködés lehetőséget adott arra, hogy ezt a kreativitást jobban kihasználjam, és másokat is erre buzdítsak saját kisfilmjeik elkészítésével. Alig várom, hogy mindenki lássa a Lenyűgöző világok-összeállítást, amely új szintre emelte ezt az együttműködést.”

„Őszintén szólva, teljesen magával ragadott – mondta Zee Ntuli, a Lenyűgöző világok rendezője. – Hihetetlenül elbűvölt, mire képes ez a Galaxy készülék. Ami igazán meglepett, hogy a telefon milyen teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között. A Nightography, éjszakai felvételek egy valóban kiemelkedő funkció.”

A Team Galaxy nagykövetek és a Samsung közös videóprojektje a Galaxy S23 Ultra s kiemelkedő kameraélményéért. HOL Magazin 2023.

A projekt a korábbi #withGalaxy kampányok sikerét követi, amelyek során a Samsung neves filmesekkel működött együtt, hogy bemutassa a Galaxy erejét a mozifilmhez méltó tartalom létrehozásában. A Lenyűgöző világok erre az örökségre épít azzal a merész kijelentéssel, hogy a nagyszerű tartalomalkotás túlmutat a teljesítményen és a képminőségen – a kreativitásról, a közösségről és az együttműködés szelleméről is szól, mindarról, amit a Samsung Galaxy támogat.

A Lenyűgöző világok egyszerre egy felhívás a tartalomkészítők számára: aknázzák ki a Galaxy készülékek erejét, és keltsék életre fantáziadús ötleteiket. A Samsung segítségével a professzionális színvonalú tartalomkészítés szinte mindenki számára elérhető.

A Lenyűgöző világok végleges összeállítása ITT, a központi kisfilm Emma Myers főszereplésével a YouTube-on megtekinthető.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük