HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

„A nyitottság mindig nyer”

Számtalan lehetőséget teremt a Samsung a 2024-es párizsi olimpián a sportolóknak és a szurkolóknak

A Samsung az olimpiai és paralimpiai játékok partnereként bejelentette a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékokhoz kapcsolódó hivatalos tematikáját: „A nyitottság mindig nyer”. Az üzenet a Samsung azon meggyőződését fejezi ki, hogy nyitott hozzáállással minden új tapasztalatból jelentőségteljes vívmány születhet, amely új távlatokat és végtelen lehetőségeket nyithat meg. Ez a gondolat áll a Samsung 2024-es párizsi olimpiai programjának középpontjában, és ezt közvetítik a játékok előtti és alatti különféle aktivitások, valamint a Samsung Galaxy Team figyelemre méltó nemzetközi sportnagykövetei.

„A Samsung az első szöuli, 1988-as játékok óta kiáll az olimpiai szellemiség mellett – és lehetőséget teremt a fontos kapcsolódásokhoz – mondta Stephanie Choi, a Samsung Mobile eXperience üzletágának alelnöke és marketingvezetője. – A Samsung legújabb fejlesztései és technológiája támogatja a 2024-es párizsi olimpiai játékok megvalósítását, és az ígéretet, amely szerint az idei lesz a legnyitottabb olimpia. A márkának „A nyitottság mindig nyer” üzenete tükrözi az értékek ezen összehangolását, és végigkíséri a 2024-es párizsi olimpiai programját.”

A Samsung Galaxy Team nagykövetei lesznek többek között a kampány arcai, és utazási élményeik megosztásával bemutatják, a Samsung miként segíti a sportolókat és a szurkolókat abban, hogy technológia új lehetőségeket nyisson meg számukra.  A Samsung Galaxy Team sportolói – akik között a brit gördeszkás sztár és a márka régi nagykövete, Sky Brown is helyet kapott – első kézből tudják, hogy a nyitott gondolkodásmód győzelemhez segíthet, a sportban és az életben is.

„A Samsung közel négy évtizede játszik fontos szerepet az olimpiai és paralimpiai élményekben, és támogatja a sportolókat – mondta Tony Estanguet, a 2024-es párizsi olimpia elnöke. – A „Games Wide Open”[1] szlogenünk szellemiségének megvalósulásáért dolgozunk, a Samsung nyitottságba vetett mély hite, valamint úttörő mobiltechnológiája pedig kulcsfontosságú szerepet játszik ebben. Büszkén dolgozunk együtt, és ösztönözzük, biztatjuk az olimpiai és paralimpiai játékok sportolóit és a szurkolóit egyaránt.”

A Samsung Galaxy Team a 2024-es párizsi olimpián

A 2024-es párizsi olimpián a Samsung Galaxy Team  több mint 25 olimpikonból és paralimpikonból áll – köztük van többek közt Sky Brown brit gördeszkás, Carolina Marín spanyol tollaslabda-bajnok, Aurélien Giraud francia gördeszkás, Grace „Sunny” Choi amerikai breaktáncos, Johannes Floors német parafutó és a dél-koreai futballikon, Son Heung-min. Számos sportoló szerepel benne a legújabb sportágak képviselői közül, mint a gördeszka, a szörf és a break, amelyek a Samsunghoz hasonlóan a nyitottság és az önkifejezés alapvető értékeit reprezentálják.

„Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk ezt a hihetetlen sportolócsapatot, és a Samsung családban köszönthetjük őket – tette hozzá Stephanie Choi. – Nemcsak a játéktéren és azon kívül inspirálják az embereket, de hatást gyakorolnak közösségeikre és a következő generációra is. A Samsung Galaxy Teammel együtt nagy örömmel bátorítjuk a rajongókat szerte a világon arra, hogy nyissanak az új lehetőségek felé mindennapi életükben.”

A csapat tagja a 15 éves gördeszkás Rayssa Leal is, aki a 2020-as tokiói olimpián ezüstérmes lett a valaha volt legfiatalabb brazil versenyzőként; Yeri Kim, dél-koreai breaktáncos, aki hallássérülést szenvedett, de mindent megtett, hogy a sportág csúcsára emelkedjen; Jagger Eaton (Egyesült Államok), aki a nyitottság kultúrájának képviselője: gördeszkás bajnok; szörfösök, Johanne Defay (Franciaország), John John Florence (USA) és Jack Robinson (Ausztrália), akik nemcsak a hullámokon szenvedélyes versenyzők, hanem szenvedélyes harcosai az óceán- és klímavédelemnek is; valamint Madison de Rozario (Ausztrália) és Ugo Didier (Franciaország) paralimpikonok, akik platformjaikat arra használják, hogy elősegítsék az akadálymentesítést és az inkluzivitást a sportban és a társadalomban.

Madison de Rozario így nyilatkozott: „A Samsung régóta részese a paralimpiai játékoknak – a paralimpiai lét egyik legnagyobb kiváltsága, hogy olyan márkával működhetünk együtt, amely ilyen erősen átérzi a paralimpiai mozgalom lényegét. A technológia jelenleg óriási szerepet játszik, különösen a paralimpiai és a női sportágakban. Az, hogy közvetlenül kapcsolatba léphetünk a szurkolókkal, sokkal többet ad hozzá a mozgalom kommunikációjához, mint bármi más.”

Johanne Defay a következőt mondta: „Nagyon boldog vagyok, hogy a Samsung Galaxy Team tagja lehetek. „A nyitottság mindig nyer” szlogen arra a világnézeti befogadásra emlékeztet, amelyet a verseny során szerezhet az ember – néha nyerünk, néha veszítünk, ami sok szempontból kihívást jelent önmagunkkal szemben. Sokat töprengünk azon, hogyan fejlődhetnénk, és szerintem ez is a nyitottság egy formája.”

Jagger Eaton így nyilatkozott: „Számomra a világot jelenti a Samsung Galaxy Team tagjának lenni. Valakinek, aki sokrétűen közelíti meg a gördeszkázást, egy olyan márka részévé válni, amely ugyanezt teszi, csodálatos. „A nyitottság mindig nyer” számomra azt jelenti: mindenkit befogadnak. Úgy gondolom, hogy az olimpiai játékok nemcsak csodálatos alkalom arra, hogy mindenki összejöjjön és szurkoljon a hazájáért, hanem lehetőség arra is, hogy azt csináljam a világ színpadán, amit szeretek. Mindig nyitott maradok a gördeszkázásban, mert számomra ez az egyik legszabadabb tevékenység, amit végezhetsz.”

A „Road to the Games” (Út a játékokhoz) videókból folyamatosan nyomon követhetjük, hogyan kel életre „A nyitottság mindig nyer” szlogen, illetve a Samsung hányféle módon fokozza a 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai élményeket, valamint információt kaphatunk a Samsung Galaxy Team további sportolóiról.

A Samsung Galaxy csapat teljes névsora az alábbiakban olvasható.

A nyitottság mindig nyer. A Samsung a 2024-es páriszi olimpián. HOL Magazin 2024.

A Samsung részvétele az olimpiai játékokban

A Samsung az 1998-as naganói téli olimpiai játékok óta az egész világra kiterjedő olimpiai partner. A sportolók és szurkolók több mint 25 éve bíznak a Samsung mobiltechnológiájában, amely lehetővé teszi az olimpiai szellem megosztását szerte a világon, és ami átformálja az olimpia digitális jövőjét 2024-ben és még tovább. Közel négy évtizedre tekint vissza a vállalat elkötelezettsége, az együttműködés a 2028-as Los Angeles-i játékokra is kiterjed. A Samsung célirányos fejlesztései a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések kategóriájában, beleértve a mesterséges intelligenciát, a virtuális valóságot, a kiterjesztett valóságot és az 5G-t is, megváltoztathatják a világ olimpiai élményeit.

A Samsung részvétele a paralimpiai játékokon

A Samsung a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) partnere a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések tekintetében. A 2006-os torinoi téli paralimpiai játékoktól kezdve a vállalat büszkén támogatja a Paralimpiai Mozgalmat, és lehetővé teszi a sportolók és a szurkolók számára, hogy szerte a világon megosszák egymással a játékok izgalmát és inspirációját a Samsung átalakító mobiltechnológia segítségével. A Samsung hivatalos elkötelezettsége a Paralimpiai Játékok mellett egészen a 2028-as Los Angeles-i olimpiáig kiterjed. A vállalat innovatív mobil- és számítástechnikai élményekkel támogatja az eseményt a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések terén, beleértve a mesterséges intelligenciát, a virtuális valóságot, a kiterjesztett valóságot és az 5G-t is tartalmazó berendezéseket.

A 2024-es párizsi olimpiai Samsung Galaxy Team (név szerint és országok szerinti ábécé sorrendben):

Madison de Rozario

Ország: Ausztrália

Sport: Paraatlétika

Jack Robinson

Ország: Ausztrália

Sport: Szörf

Rayssa Leal

Ország: Brazília

Sport: Gördeszka

Sarah Bee

Ország: Franciaország

Sport: Breaktánc

Johanne Defay

Ország: Franciaország

Sport: Szörf

Ugo Didier

Ország: Franciaország

Sport: Paraúszás

Aurélien Giraud

Ország: Franciaország

Sport: Gördeszka

Johannes Marine

Ország: Franciaország

Sport: Kosárlabda

Mejdi Schalck

Ország: Franciaország

Sport: Sportmászás

Yvan Wouandji

Ország: Franciaország

Sport: Látássérült labdarúgás

Johannes Floors

Ország: Németország

Sport: Paraatlétika

Alejandra Orozco Loza

Ország: Mexikó

Sport: Műugrás

Sifan Hassan

Ország: Hollandia

Sport: Atlétika

An Seyoung

Ország: Dél-Korea

Sport: Tollaslabda

Kim Heejin

Ország: Dél-Korea

Sport: Csörgőlabda (Goalball)

Kim Yeri

Ország: Dél-Korea

Sport: Breaktánc

Seo Chaehyun

Ország: Dél-Korea

Sport: Sportmászás

Shin Yubin

Ország: Dél-Korea

Sport: Asztalitenisz

Son Heung-min

Ország: Dél-Korea

Sport: Labdarúgás

Carolina Marín

Ország: Spanyolország

Sport: Tollaslabda

Sky Brown

Ország: Egyesült Királyság

Sport: Gördeszka

Karam Singh

Ország: Egyesült Királyság

Sport: Breaktánc

Grace „Sunny” Choi

Ország: Egyesült Államok

Sport: Breaktánc

Jagger Eaton

Ország: Egyesült Államok

Sport: Gördeszka

John John Florence

Ország: Egyesült Államok

Sport: Szörf

 

[1] A párizsi olimpia hivatalos szlogenje, a Games Wide Open azt a törekvést is tükrözi, hogy az esemény befogadóbb, felelősségteljesebb és látványosabb legyen, és új utakat találjon az emberek bevonására az olimpia előtt, alatt és után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük