HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTermékismertető

Magyarországon is megérkezik a boltokba a Samsung Galaxy S24 széria

A Galaxy S24 termékcsalád megnyitja az AI mobilok korszakát és új Galaxy AI élményeket hoz a mindennapokba

Január 31-től Magyarországon is kapható a Galaxy S24 széria. Az okostelefonokat a jövőformáló Galaxy AI funkcióiknak köszönhetően világszerte a várakozásokat felülmúló számban rendeltek elő a felhasználók. A bejelentés óta hazánkban a Samsung webáruházában vásárlók mintegy 60%-a választotta a csúcsteljesítményű Galaxy S24 Ultra készüléket.

„A Galaxy S24 széria bevezetésével megtettük az első lépést a mai okostelefonokat túlszárnyaló, AI mobilok korszaka felé – mondta TM Roh, a Samsung MX (Mobile eXperience) üzletágának vezetője és elnöke. – A Galaxy AI-t úgy alkottuk meg, hogy egyfelől mindennapjaink alapvető részévé válhasson, másfelől pedig megkönnyítse a kapcsolattartást. Alig várjuk, hogy láthassuk, a Galaxy AI miként javítja és támogatja a felhasználók mindennapjait, akik előtt így számtalan lehetőség nyílhat meg.”

Magyarországra is megérkezett a Samsung Galaxy S24 széria. HOL Magazin 2024.

A Galaxy AI forradalmi és praktikus AI-alapú funkciókkal alakítja át a kommunikáció, az alkotás és a felfedezés folyamatát. Az akadálymentes kommunikációt olyan funkciók támogatják, mint az Élő fordítás[1] vagy a Chatsegéd[2], a Bekarikázással keresés a Google-lel[3] pedig új keresési szabványt állít fel. Az AI szinte minden területen javíthatja a Galaxy S24 felhasználók élményét. Az új ProVisual motorral és az AI-alapú kameraeszközök tárházával a felhasználók még nagyobb mértékben aknázhatják ki a bennük rejlő kreativitást, legyen szó képkészítésről, az új zoomolási lehetőségekről vagy a generatív AI-alapú szerkesztésről.

A Samsung célkitűzése, hogy széles körben elérhetővé tegye forradalmi újításait, hogy minél többen élvezhessék a Galaxy AI élménygazdag funkcióit. A jelenleg 13 nyelven elérhető AI funkciók további nyelvi beállítással bővülhetnek hamarosan. A legtöbb Galaxy AI-élményt szoftverfrissítésekkel terjeszti ki a vállalat a korábbi modelljeire. Többek között a Galaxy S23 széria, az S23 FE, a Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 felhasználók élvezhetik majd a mesterségesintelligencia-alapú funkciókat. A Samsung a Galaxy S24 termékcsaláddal hosszabb és megbízhatóbb termékéletciklusú készülékeket kínál, valamint elsőként 7 generációs operációs rendszerfrissítést és 7 évnyi biztonsági frissítést biztosít.

Magyarországra is megérkezett a Samsung Galaxy S24 széria. HOL Magazin 2024.

A Galaxy S24, a Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra 2024. január 31-től világszerte, így Magyarországon is elérhető a szolgáltatóknál és kiskereskedőknél, valamint a Samsung weboldalán. A Galaxy S24 és S24+ modellek Ónixfekete, Márványszürke, Kobaltlila és Borostyánsárga, míg a Galaxy S24 Ultra Titánszürke, Titánfekete, Titánlila és Titánsárga színekben érhető el. Mindhárom modell további, kizárólag online[4] elérhető színárnyalatokban is megvásárolható, a Galaxy S24 és S24+ Zafírkék, míg a Galaxy S24 Ultra Titánkék színben.

A 8GB RAM-mal rendelkező Galaxy S24 modellek 128 GB és 256 GB verziója 369 990 és 399 990 forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható. A 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy S24+ 256 GB, illetve 512 GB méretű változata 479 990 és 529 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Galaxy S24 Ultra készülékek 256 GB méretű változata 599 990 forintért, 512 GB méretű változata 649 990 forintért, 1TB méretű változata pedig 749 990 forintért kapható többek között a Samsung Webáruházban.

A Galaxy S24 és S24+, valamint az S24 Ultra készülékről további információ érhető el a Samsung weboldalán.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a háztartási eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát, valamint zökkenőmentes kapcsolódási élményt biztosít a SmartThings ökoszisztéma és a partnerekkel való nyílt együttműködések révén. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba történő bejelentkezés. Az Élő fordítás csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.
[2] A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint eltérő lehet. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.
[3] Az eredmények a vizuális egyezések függvényében változhatnak. Internetkapcsolat szükséges hozzá. Előfordulhat, hogy a felhasználóknak frissíteniük kell az Androidot a legújabb verzióra.​ A termék funkciói az alkalmazás és az eszköz beállításaitól függhetnek. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem kompatibilisek bizonyos alkalmazásokkal. A szolgáltatás elérhetősége országok és nyelvek szerint eltérő lehet. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.
[4] A színek elérhetősége országtól és szolgáltatótól függően eltérő lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük