HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Programajánló

Tavaszköszöntő Gasztrohét

A tavasz első napsugaraival érkezik a METRO Nagykereskedelem szezonnyitó kulináris kampányhete, a METRO Gasztrohét. A hazai gasztronómiát ünneplő héten a METRO és több, mint 500 partnere 5000 Ft értékű éttermi kuponokkal csalogatják a vendéglátóhelyekre a kulináris élményekre éhes vendégeket. A tavaszi Gasztrohét március 11-17. között tart, regisztrálni és kuponokat letölteni pedig az előtte való héten, március 4-10-ig lehet!

A Gasztrohét küldetése az éttermi kultúra népszerűsítése, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A 2024. március 11-17-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több, mint félezer étteremben 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a kuponokat levásárolhatják a kezdeményezést elindító METRO-ban. A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2023. március 4-10. között lehet letölteni a METRO oldaláról (kupon.metro.hu) egy villámgyors regisztrációt követően.

A vendéglátóipart több értékesítési csatornán, 13 hazai áruházon keresztül kiszolgáló nagykereskedelem 30 éve megbízható partnere a szektornak: az ágazatban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát. Az 5000 Ft-os kuponokat ezúttal is METRO-kártya nélkül igényelheti bárki, aki az első, kimozdulásra csábító mikroszezont (a nemzeti ünnephez kapcsolódó hosszúhétvégét) egy gasztronómiai élménnyel tenné teljessé. A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A szabályok nagyon egyszerűek:

·  Március 4-10. között: A kupon.metro.hu oldalról lehet válogatni a részt vevő vendéglátóhelyek között, és a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail cím megadásával lehet igényelni.

·  Egy regisztrációval egy 5000 Ft értékű kupon igényelhető, amit e-mailen kap meg a résztvevő.

·  A kupont nem kell kinyomtatni, minden intézhető elektronikusan, az okostelefonon keresztül!

·  Március 11-17. között: 10.000 Ft feletti fogyasztásnál váltható be a kupon a választott vendéglátóhelyen. A kupont ekkor kell aktiválni az érvényességhez.

·  Érdemes asztalt foglalni a választott étterembe.

Kulináris expedícióra fel!

kupon.metro.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük