HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hírek

Együttműködésekkel a 2024-es párizsi olimpiáig vezető úton

A Samsung szörfös, gördeszkás és breaktáncos szövetségekkel együttműködve ünnepli és támogatja a sportközösségeket és a közös értéküket, miszerint: „A nyitottság mindig nyer”

Három új együttműködést jelentett be a Samsung az olimpiai és paralimpiai játékok globális partnereként, amelyekkel megerősíti régóta fennálló elkötelezettségét és támogatását a sport, valamint annak mélyen gyökerező értéke, a nyitottság iránt. A partnerség keretében a Samsung a World Surf League (WSL), a Street League Skateboarding (SLS) és a Pro Breaking Tour (PBT) szervezetekkel együttműködve ünnepli a szörf, a gördeszka és a breaktánc sportágakat – valamint közösségeiket – a 2024-es párizsi olimpiáig vezető úton és azon túl.

A 2024-es párizsi olimpiai és paralimpiai játékok hivatalos Samsung-tematikája: „A nyitottság mindig nyer” – jelentette be a vállalat év elején. A jelmondat a márka azon meggyőződését fejezi ki, miszerint nyitott hozzáállással minden új tapasztalatból jelentőségteljes vívmány születhet, amely új távlatokat és végtelen lehetőségeket nyithat meg. Ez a három sportág, amelyek mindegyike a közös értékekre és a tiszteletre épül, megtestesíti „A nyitottság mindig nyer” szellemiségét, a Samsung pedig elkötelezett az inspiráló és összetartó közösségek támogatása mellett.

„A szörfözésről, a gördeszkázásról és a breaktáncról méltán állíthatjuk, hogy egyedülállóak, mégis közös alapokon nyugszanak – mondta Stephanie Choi, a Samsung Mobile eXperience üzletágának alelnöke és marketingvezetője. – Mindegyik sportág középpontjában az új dolgok kipróbálására való nyitottság, a lehetséges határok feszegetése iránti elszántság és a mindenkit felkaroló, befogadó kultúra áll. Ezeket a tulajdonságokat és értékeket mi is szívügyünknek tekintjük a Samsungnál.  Megtiszteltetés számunkra, hogy ezt a három szervezetet és sportolóikat támogathatjuk, valamint közösségeiket méltathatjuk – nem csak a 2024-es párizsi visszaszámlálás idején, hanem nap mint nap, amikor ezek a sportágak megnyílhatnak a világ felé.”

A Samsung támogatja a WSL, SLS és PBT sportolóit és szurkolóit a játékokhoz vezető út (Road to the Games) kulcsfontosságú eseményein. Ezek a partnerségek egy új közös kezdeményezésen is életre kelnek idén áprilisban, amelynek célja, hogy az egyes közösségek ikonikus alakjait és szubkultúráit, valamint egyedi történeteiket reflektorfénybe állítsa.

Tim Greenberg, a WSL tartalomstratégiáért és gyártásért felelős alelnöke:

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Samsunggal együttműködve bemutathatjuk hihetetlen sportolóinkat és a Párizs – a szörfversenyek esetében Tahiti – felé vezető útjukat. Együtt ünnepeljük a szörfözés egyedülálló kultúráját, közösségeit és sportolóit ebben, a sportágunk számára fontos és izgalmas évben.”

Matt Rodriguez, az SLS vezérigazgatója:

„Szervezetünket azzal a céllal alapítottuk, hogy világszerte előremozdítsuk az utcai gördeszkázás népszerűségét és elfogadottságát. Minden nap ezen értékek szerint élünk, és nagyon örülünk, hogy a Samsung révén egy olyan márkával dolgozhatunk együtt, amelynek központi elve a nyitottság és a befogadás. Együtt erősítjük a platformunkat, támogatjuk a közösségünket és megerősítjük a nyitottságba vetett közös hitünket”.

„Az elmúlt évtizedben, amióta a versenyünk elindult, hihetetlen fejlődésnek lehettünk tanúi a sportágunk és a breaktánc kultúrájának területén – mondta Chris Wright, más néven „CrosOne”, a PBT alapítója. – Hatalmas taps jár minden b-boynak és b-girlnek, akik nap mint nap feszegetik a kreativitás és az önkifejezés határait! Most pedig arra készülünk, hogy történelmet írjunk olimpiai debütálásunkkal. Izgatottak vagyunk, hogy a Samsung is velünk tart, hogy még tovább gazdagítsa ezt a kulcsfontosságú pillanatot a sportágunk útján.”

A közösségi kezdeményezéssel és a partnerségi tevékenységekkel kapcsolatos további részletek a következő hetekben válnak nyilvánossá.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a háztartási eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát, valamint zökkenőmentes kapcsolódási élményt biztosít a SmartThings ökoszisztéma és a partnerekkel való nyílt együttműködések révén. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

A Samsung részvétele az olimpiai játékokban

A Samsung az 1998-as naganói téli olimpiai játékok óta az egész világra kiterjedő olimpiai partner. A sportolók és szurkolók több mint 25 éve bíznak a Samsung mobiltechnológiájában, amely lehetővé teszi az olimpiai szellem megosztását szerte a világon, és ami átformálja az olimpia digitális jövőjét 2024-ben és még tovább. Közel négy évtizedre tekint vissza a vállalat elkötelezettsége, az együttműködés a 2028-as Los Angeles-i játékokra is kiterjed. A Samsung célirányos fejlesztései a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések kategóriájában, beleértve a mesterséges intelligenciát, a virtuális valóságot, a kiterjesztett valóságot és az 5G-t is, megváltoztathatják a világ olimpiai élményeit.

A Samsung részvétele a paralimpiai játékokon

A Samsung a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) partnere a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések tekintetében. A 2006-os torinoi téli paralimpiai játékoktól kezdve a vállalat büszkén támogatja a Paralimpiai Mozgalmat, és lehetővé teszi a sportolók és a szurkolók számára, hogy szerte a világon megosszák egymással a játékok izgalmát és inspirációját a Samsung átalakító mobiltechnológia segítségével. A Samsung hivatalos elkötelezettsége a Paralimpiai Játékok mellett egészen a 2028-as Los Angeles-i olimpiáig kiterjed. A vállalat innovatív mobil- és számítástechnikai élményekkel támogatja az eseményt a vezeték nélküli kommunikációs és számítástechnikai berendezések terén, beleértve a mesterséges intelligenciát, a virtuális valóságot, a kiterjesztett valóságot és az 5G-t is tartalmazó berendezéseket.

World Surf League

A World Surf League (WSL) a versenyszörf nemzetközi központja, 1976 óta avat világbajnokokat, és a világ legjobb szörföseit mutatja be. A WSL felügyeli a szörfözés globális versenyhelyzetét, és a sportágak legdinamikusabb játékterében az élvonalbeli teljesítmény mércéjét határozza meg. A WSL szilárdan elkötelezett értékei mellett, az óceán védelmét, az egyenlőséget és a sportág gazdag örökségét helyezi előtérbe, miközben pártolja a fejlődést és az innovációt. További információkért látogasson el a WorldSurfLeague.com weboldalra!

Street League Skateboarding

2010-es megalakulása óta a Street League Skateboarding (SLS) az utcai gördeszkázást független, önálló események tömkelegéből elismert, globális sorozattá emelte. Az utcai (street) gördeszkázás prémium minősítési rendszerének és versenyformátumának úttörőjeként az SLS az amatőrből profivá válás útját kínálja, és világszerte izgalmas élő eseményeket rendez. Az SLS Championship Tour a világ első számú profi utcai gördeszkás versenyeként ismert. Az események a világ nagyvárosaiban, egyedi építésű, egyedülálló, SLS által tanúsított pályákon zajlanak, ahol a sportág legjobbjai versenyeznek a legmagasabb szintű díjakért. További információkért látogasson el a StreetLeague.com oldalra!

Pro Breaking Tour

A Pro Breaking Tour a breaktánc népszerűsítésének élvonalában áll, és elsőszámú versenyeseményeket rendez, amelyek a táncforma atletikusságát és kulturális örökségét ünneplik. A gondosan megszervezett versenyekkel a Pro Breaking Tour célja dinamikus platformot biztosítani a breaktáncosok számára, hogy megmutathassák tehetségüket, mindeközben egy olyan közösséget ápolnak, amely a tiszteletre, az egységre és a kreatív önkifejezésre épül. Küldetésük, hogy a breaktánc vibráló erejét nemzetközi színpadon mutassák be, ösztönözve a fejlődést és a hip-hop kultúra e dinamikus elemének megbecsülését. További információért látogasson el a ProBreakingtour.com oldalra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük