HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Feledhetetlen mediterrán nyár a Nespresso-val

A kávérajongók eddigi kedvencei mellett új ízekkel és receptekkel, gyönyörű csomagolással és kiegészítőkkel idézi fel a mediterrán stílust a Nespresso nyári kollekciója, amelynek napsütötte színeit a Pantone márkával közös együttműködés hívta életre.

Frissítő jegeskávé-receptekkel – köztük egy új, limitált kiadású ízzel – és vonzó kiegészítőkkel mutatja be új Feledhetetlen Mediterrán Nyár elnevezésű kollekcióját a Nespresso. A nosztalgikus nyári emlékeket idéző kollekció izgalmas, vibráló színvilágát a Pantone szakértőivel együttműködve álmodták meg a márka tervezői.

Golden Sunrise Delight. HOL Magazin 2024.

A színpompás nyári összeállításhoz olyan gyönyörű úticélok adtak ihletet, mint a francia Riviéra, a görög szigetvilág vagy a Balkán-félsziget, így a kollekció illat-, íz- és látványvilága éppen olyan hangulatot kelt, mint egy álomnyaralás. A Nespresso felkérésére a Pantone Color Institute specialistái egy olyan érzékszervekre ható színpalettát alkottak, amely megidézi a leghíresebb mediterrán tengerparti városok atmoszféráját. A kiegészítőkön is visszaköszönő központi árnyalat a Mandarin Orange, amit izgalmasan ellenpontoz a Habanero Gold, a Muskmelon, az Aquarelle és a Blue Iolite. A limitált kiadású kollekció kávéit kifejezetten jegeskávékhoz alkották meg, amelyek például egy frissítő, görög ihletésű freddo-hoz vagy egy időtlen, olaszos shakerato recepthez is kiváló alapot kínálnak, és emlékezetes utazásra repítik érzékeinket. Minden nyárnak megvannak a különleges emlékei, egy csésze Nespresso feledhetetlenné teszi őket.

Kifejezetten jeges receptekhez alkotott kávé

A Nespresso egy limitált kiadású ízesített kávékapszulával indítja a nyári szezont, amelyet kifejezetten a forró napokra ajánlanak a márka kávészakértői egy hűsítő kávékoktél formájában. A Vertuo kínálatában megjelenő Sunny Almond Vanilla Flavour Over Ice egy világos pörkölésű, lágy és frissítő Arabica kávé, amely a mediterrán nyár hajókirándulásait idézi fel. Az új ízesített kávé gyönyörű Habanero Gold színű csomagolásban érkezik, amelyet a Pantone szakértőivel közösen terveztek a márka dizájnerei.

Pool Side Nespresso. HOL Magazin 2024.

Emellett a Nespresso nyári kollekciójának két főszereplője az Original termékcsalád Coconut Flavour Over Ice és a Vertuo kínálat Tropical Coconut Flavour Over Ice kapszulája, amelyek egzotikus zamatukkal varázsolják még kellemesebbé a forró nyári napokat.

A Vertuo rendszerhez kínált selymes, ugyanakkor markáns textúrájú Cold Brew Style Intense keverék édes, karamellizált jegyekkel ejt rabul. Ezzel a blenddel a Nespresso újragondolta a hagyományosan hosszan tartó cold brew (hideg kávékészítés) módszerét, ami a Centrifusion technológiának köszönhetően percek alatt lezajlik, így azonnal élvezhetjük a határozottan karakteres, mégsem keserű kávé aromáit.

A kávérajongók számára idén is elérhető az Original termékcsalád Freddo Delicato és Freddo Intenso kávéja, illetve a Vertuo rendszerhez megalkotott Ice Leggero és Ice Forte kávék, amelyek a Nespresso szezonális Barista Creations for Ice kínálatában szerepelnek.

Frissítő nyári kávéreceptek

Belesűríthetjük-e a nyár összes szépségét egyetlen pohárba? A Nespresso szerint igen: az új, kreatív kávéreceptek ugyanúgy illenek a teraszon elfogyasztott reggelihez, mint egy finom ebédhez vagy egy kellemes estéhez. A Golden Sunrise Delight recept harmonikusan ötvözi a méz és a citromhéj aromáit, megédesítve a napfürdő pillanatait. Ha pedig valaki még jobban elmerülne a hagyományos cold brew kávé frissességében, mindenképpen kóstolja meg a Seaside Cream Cold Brew receptet, amelyben a Cold Brew Style Intense ízeit még jobban kiemeli a karamellaszirup, a tejszínhab, a só és a jég.

Nespresso Pop Vertuo Summer. HOL Magazin 2024.

Kávégépek és kiegészítők a Pantone életörömöt sugárzó színeivel

Az új kollekciót nyári színekben megjelenő kávégépek és kiegészítők teszik teljessé, amelyeket az egyedi Pantone hangulatjavító árnyalatai díszítenek. A Vertuo Popv és az Essenza Mini kávégépek most limitált kiadású Mandarin Orange színben is kaphatók, hogy a kávéélmény tökéletesen passzoljon a nyári hangulathoz, sőt az Aeroccino3v tejhabosító is elérhető Mandarin Orange árnyalatba öltöztetve.

A Feledhetetlen Mediterrán Nyár kollekció nem lenne teljes az új, limitált kiadású Nespresso x Pantone Coffee Mug csésze, Jégkrémkészítő forma, Poháralátét nélkül, hogy még stílusosabban élvezhessük a kávézás pillanatait. Sőt, a kollekció Pantone-árnyalataival a Nomad Travel Mug termobögrék, a Jegeskávés utazópoharak és a Jégkockatartó is új, friss megjelenést kaptak.

A Nespresso Feledhetetlen Mediterrán Nyár kollekciójának limitált kiadású termékei május 14-től érhetők el a készlet erejéig  a www.nespresso.com oldalon és  a Nespresso Boutique-okban.

Kövesse a @nespresso és a @nespresso.hu Instagram oldalakat, hogy mindig értesüljön a Nespresso legfrissebb híreiről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük