HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Programajánló

Terítéken a vendéglátóipar gazdasági fenntarthatósága

Idén immár harmadjára rendezi meg a METRO Nagykereskedelem a METRO Fenntartható Gasztronómiai Fórum és Díjátadót, melyre a fenntartható gasztronómia napja előtt egy héttel, június 11-én kerül sor a budaörsi METRO Gasztroakadémián.

A fórum fő témája ezúttal a fenntartható gasztronómiai fordulatnak hátteret adó makrogazdasági környezet, kiemelt tekintettel az eltérő generációs elvárásoknak való megfelelés jelentette kihívásokra. A fórumon többek között Steigervald Krisztián generációkutató és Dr. Forgács Attila gasztropszichológus segít felkészülni a jövő vendégeinek fogadására, de szó esik fenntartható szállodaiparról és társadalmilag fenntartható vendéglátásról is.

Az esemény fénypontja idén is a három kategóriában – személy, vendéglátóhely és szervezet – adományozott Fenntartható Gasztronómia Díjak átadása lesz. A kiemelten vendéglátóipari és gasztronómiai szakemberek számára rendezett látókör-tágító programon való részvétel ára bruttó 13.990 Ft, mely a szakmai programok mellett tartalmazza az ebéd árát is.

Bővebb információ és jelentkezés: https://metro.hu/fenntarthatogasztronomia2024

Programterv:

9:00                      Köszöntő: Bősze Ákos METRO HoReCa ágazatfejlesztési vezető

9:10                      Dr. Forgács Attila gasztropszichológus – Az elmúlt évszázadban mi és hogyan formálta az étkezési szokásokat?

9:50                      Steigervald Krisztián generációkutató – Generációs elvárások és fogyasztási szokások

10:50                    SZÜNET

11:05                    Márics József igazgató, Hotel Divinus Superior (Debrecen): A Főnix-díjas Hotel Divinus fenntartható megújulása

11:25                    Tunyogi Szilvia üzletvezető: Befogadó vendéglátás a Nem Adom Fel Kávézó és Étteremben

11:45                    Kerekasztal-beszélgetés fiatal vendéglátósokkal

12:20                    METRO Fenntartható Gasztronómia díjak átadása

12:45                    Ebéd, networking

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük