HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekTechnika

Legyél te a gólkirály a Samsung 8K tévéivel a nyári sportszezonban!

A Samsung AI-támogatott 8K tévéivel a felhasználók úgy érezhetik otthonuk kényelmében, mintha a pálya széléről szurkolnának a nyári sporteseményeken

Idén nyáron látványos események dobogtatják meg világszerte a sportrajongók szívét. A szurkolószezon kiváló alkalom lehet az otthoni audiovizuális készülékek, vagy akár házimozi rendszer frissítésére. A Samsung legújabb tévé- és hangprojektor termékcsaládjainak AI-alapú funkciói fokozzák a 8K nézői élményt, emelve a „focinyár” színvonalát, ahhoz hasonló érzést nyújtva, mintha a felhasználó a stadionban ülne.

A 85 colos Neo QLED 8K készülék nézői teljességgel belevethetik magukat a grandiózus meccsekbe. Ez a nagyméretű képernyő ideális lehet mindazoknak, akik házigazdaként vendégeikkel szeretnének szemtanúi lenni a nagy összecsapásoknak. Az új Samsung 8K tévéken – köztük a zászlóshajó 2024-es Neo QLED 8K-n – elérhető AI Felskálázás Pro és a Mozgásjavító Pro funkció együtt, kivételesen tiszta képet biztosíthatnak az alacsonyabb felbontású tartalmak élesítésével és a labda torzulásának vagy elmosódásának csökkentésével. Ennek köszönhetően a nézők egy pillanatra sem maradnak le az akcióról.

A Mozgáskövető hangzás Pro funkcióval mindemellett a stadion atmoszféráját is könnyedén megidézhetjük a nappaliban. Mesterséges intelligenciát alkalmazva a hang leköveti az eseményeket, bármerre is zajlik az akció, így a nézők belefeledkezhetnek a meccsélménybe és az apró részletekbe. Legyen szó gólörömről vagy a büntetőpárbajra váró izgatott szurkolók feszült figyelméről, a tévé bármely sarkából vagy a stadion bármelyik szegletéből meghallhatnak a nézők minden apró mozzanatot.

A Samsung 2024-es tévéi és audioeszközei korlátozott ideig exkluzív akció keretében, különleges kedvezményekkel vásárolhatók meg. A június 3-án elindult nyári Samsung fesztivált a vállalat weboldalán találják a felhasználók, ahol különleges ajánlatok várják őket. Egy 98 colos tévé megvásárlása esetén például egy ráadás The Freestyle projektort is kaphatnak készülékük mellé a 98 000 Ft készülékváltási kedvezmény mellett. Minden 200 000 Ft feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 000 Ft felett pedig 15% kedvezményt szerezhetnek, így ez lehet a tökéletes alkalom arra, hogy felkészüljenek a sporteseményekben gazdag szezonra, és még a kezdőrúgás előtt modernizálják tévékészülékeiket.

„A legújabb 8K tévécsaládunk a forradalmi AI újításokkal – köztük a kivételesen tiszta képpel, és élethű, magával ragadó hangzásvilágával – a sportrajongók otthonának tökéletes kiegészítője lehet, még a nyári sportszezon indulása előtt. A Samsung weboldalán elérhető háromhetes akciónál nincs kiválóbb alkalom arra, hogy korszerűsítsék otthoni tévé- és audioberendezésüket, és a lehető legminőségibb meccsélményben legyen részük a nagyképernyő előtt” – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingvezetője.

A korlátozott ideig elérhető ajánlatok[1] a következők:

TV kedvezmény: 200 ezer forint feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett 15% kedvezményt kaphatnak a vásárlók.

Audio eszköz kedvezmény: 200 ezer forint feletti TV vásárlás esetén 10%, 400 ezer forint felett 15% kedvezményt kaphatnak a vásárlók.

98 colos TV + The Freestyle: A vásárlók 98 colos TV megvásárlása esetén ráadás The Freestyle projektort kapnak a készülék mellé.

98 000 forint kedvezmény a 98 colos TV árából: A felhasználók korábbi tévéjük beküldése esetén 98 000 forint azonnali készülékváltási kedvezményt kaphatnak az új készülék árából.

A Samsung forradalmi 8K AI-alapú újításairól, valamint a legújabb tévé- és audioeszközökre vonatkozó ajánlatokról további információ a vállalat weboldalán érhető el.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat újraalkotja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a háztartási eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát, valamint zökkenőmentes kapcsolódási élményt biztosít a SmartThings ökoszisztéma és a partnerekkel való nyílt együttműködések révén. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] A tájékoztatás nem teljes körű. A promóció időtartama: 2024. június 3. (10:00) – június 24. (9:00), vagy a készlet erejéig, visszavonásig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük