HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

FilmProgramajánló

Hot Wheels – Adj gázt!

Kirobbanó tempójú új évaddal érkezik a Mattel akciódús sorozata

Szeptember 9-én debütál világszerte a Netflixen, így Magyarországon is a Mattel Television Studios akciódús animációs sorozatának második évadja. A népszerű játék karaktereire építő Hot Wheels – Adj gázt! új epizódjai még több epikus autót, lehengerlő versenyt, extrém kaszkadőrmutatványt tartogatnak a nézőknek, akiknek a körében a széria rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tett szert. Az első évad a 2024. márciusi premier után 69 országban jutott be a Top 10-be a tévénézettségi listákon.

A tíz részes második évadban a hat reményteli versenyző, Coop, Spark, Mac, Brights, Axle és Sidecar a Camp Champ Grand Prix befejeztével szintet lép. Várja őket a Hot Wheels Ultimate Garage Racing Camp, ahol a következő generáció legjobbjaivá válhatnak. A gyerekpilóták eddigi pályafutásuk legkeményebb kihívására készülnek. Az, aki megnyeri versenyeket kiérdemli a végső díjat. A tét minden eddiginél nagyobb, ami a két új résztvevőnek köszönhetően még kiszámíthatatlanabbá válik. Bemutatkozik a mezőnyben a titokzatos Cruise és az ijesztően gyors Street Shrieker.

„A folytatásban még több Hot Wheels – Adj gázt! autóval, karakterrel, futamokkal és történettel rukkolunk elő, hogy a gyerekek, illetve az egész család szórakoztató, fantasztikus kalandokat élhessenek át ebben az évadban is a képernyők előtt.” – Rob David, a Mattel Television Studios tartalomfejlesztésért felelős alelnöke és a Hot Wheels – Adj gázt! vezető producere.

A Hot Wheels – Adj gázt! sorozatot Rob David mellett Melanie Shannon, a Mattel Television Studios (He-Man and the Masters of the Universe) kreatív tartalmakért felelős vezetője és Jordan Gershowitz (Sharkdog) fejlesztette. A főcímdalt Patrick Stump, díjnyertes zenész, dalszerző, a Fall Out Boy énekese szerezte, emellett az összes epizód zenéjének, zenei aláfestésének és betétdalának komponálásában is vezető szerepet vállalt. Az animációs munkálatokat a Sprite Animation és az OLM Digital végezte el a szérián.

A sorozat második évadjának képei letölthetőek innen: Hot Wheels – Adj gázt!

###

A Mattel:

A Mattel a világ egyik vezető játékgyártó vállalata, valamint az egyik legerősebb gyermek- és családi szórakoztató franchise-portfólió tulajdonosa. Olyan innovatív termékeket és élményeket hozunk létre, amelyek inspirálják, szórakoztatják, fejlesztik a gyermekeket a játékon keresztül. Márkaportfóliónkba tartozik Barbie®, a Hot Wheels®, a Fisher-Price®, a Thomas & barátai™, az UNO®, a Masters of the Universe®, a Monster High® és a MEGA®, valamint más népszerű termékek, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket globális szórakoztatóipari vállalatokkal partnerségben forgalmazunk. Kínálatunk filmes és televíziós tartalmakat, játékokat és digitális élményeket, zenét és élő rendezvényeket is magába foglal. A világ vezető kiskereskedelmi és e-kereskedelmi cégeivel együttműködve 35 helyszínen működünk. Termékeink több mint 150 országban kaphatók. 1945-ös alapítása óta a Mattel büszke arra, hogy a gyermekek mellé állva arra sarkallja őket, hogy felfedezzék a gyermekkor csodáit és valóra váltsák az álmaikat. Látogasson el hozzánk a mattel.com oldalra kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük