HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Film

NAGYKARÁCSONY – Magyar romantikus vígjáték

Rendezte: Tiszeker Dániel

Forgatókönyv: Horváth András Dezső, Fehér Gáspár

Fehér Boldizsár (a #Sohavégetnemérős írócsapata)

Producerek: Lévai Balázs és Osváth Gábor

Operatőr: Pataki Ádám

Vágó: Mészáros Attila

Zeneszerző: Balázs Ádám

Arnoldnak a veszély az élete, de most a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállal. A lánglelkű tűzoltó, minden kollégája példaképe, karácsony előtt meg akarja kérni a barátnője kezét – nem is akármilyen körítéssel. A romantikus esemény azonban katasztrófába torkollik: nem csak a szívét törik össze, hanem egy furcsa baleset hatására még tériszonyos is lesz. Ennél nagyobb csapás nem érhet tűzoltót. Eddig életeket mentett, most egy karácsonyi vásárba száműzik egy gyermekelőadás tűzvédelmi ügyeletesének, ahol megismerkedik egy szuperlelkes tanító nénivel, Eszterrel.

Nagykarácsony. Új magyar mozi. HOL Magazin 2021.

Eleinte irtózik a vásártól és minden idegesíti, de a lelkes készülődés lassan rádöbbenti: nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen. Az első magyar karácsonyi filmben szerencsére bármilyen csoda megtörténhet: a tűzoltó legyűri félelmeit és a körülötte felbukkanó többi furcsa, látszólag össze nem illő pár is egymásra talál. Hol történjen mindez, ha nem egy karácsonyi vásárban?

Nagykarácsony. Új magyar mozi. HOL Magazin 2021.

Tiszeker Dániel egyszerre szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékában Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, és Csuja Imre gondoskodnak a könnyed szórakozásról. A Nagykarácsony tökéletes kikapcsolódás az ünnepi időszakra az egész családnak!

Forgalmazó: InterCom
Játékidő: 109 perc
Országos bemutató: 2021. november 25.

Nagykarácsony. Új magyar mozi. HOL Magazin 2021.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük