HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Tojásba rejtett kredit vadászat a Kifli.hu-n

Húsvéti tojáskereső játékkal lepi meg vásárlóit a Kifli. A játékban bármelyik regisztrált vásárló részt vehet, sőt, bevonva a kicsiket, jó kis családi mulatság kerekedhet a bevásárlásból.

Különleges meglepetéssel készül a Kifli idén húsvétkor, tojással szimbolizált kredit vadászatra invitálja az online felületeire látogatókat. A hat legnépszerűbb kategória (hús, édesség, ital, tartós, tej és tojás, pékség) termékei között rejtőzködnek a zöld, kifli-logós tojások, amikért levásárolható kredit jár. Nem kell mást tenni, mint barangolni a weboldalon vagy az applikáción, és a különböző termékoldalakon elrejtett tojásokat megtalálni.

Húsvéti tojáskeresés a kifli.hu üzleteiben. HOL Magazin 2022.

A játék menete

A vadászat a kiflis tojásokra április 11-16 között tart. A húsvéti választék mellett a többi kategória termékei között is érdemes keresni a zöld színű, kilfli.hu logóval ellátott tojásokat. A termék megvásárlása után automatikusan jóváírásra kerül a kredit, amiről e-mailben értesítik a nyertest. A kredit a vásárlás után 1 hétig felhasználható. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, a termékek, amik a tojásokat rejtik, napi szinten cserélődnek, így érdemes minden nap másfelé kutakodni.

Mivel készül még a Kifli.hu?

Hogy a játék után a húsvéti menü is kalandos legyen, a Kifli idén alaposan felkészült mélyalmos, szabadtartású és bio tojásokból, adalékanyag mentes sonkákból. A futár flotta is készen áll a bevetésre, minden adva van egy játékos, örömteli húsvéti hétvégéhez.

A Kifli.hu-ról

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. Élen jár a fenntartható házhozszállításban is. Újratölthető csomagolású termékköre, és széles bio-élelmiszer választéka mellett 2021-ben újrahasználható táskákat vezetett be. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát. 2021-ben elnyerte a DreamJobs “Szerethető munkahely” díját a kis- és középvállalkozás kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük