HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Újabb finomsággal rukkolt elő a Medve sajt

Sajt snack 100% természetes összetevőkből, már a boltok polcain

Idén tavasszal új finomsággal jelentkezik a magyar családok egyik kedvenc sajtmárkája, a Medve. A vidám és játékos sajtfalatok már egyre több hazai üzlet polcain találhatók meg.

A 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó, fehérjével és A-vitaminnal teli Sajti Pajtik Tekergő egészséges energiaforrást jelent az eseménydús iskolai délelőttökre. Két tekercs elfogyasztása egy pohár tejnek megfelelő kalciumot biztosít a kicsik számára. Játékos formájával kimondottan a gyereknek kedvez, biztos, hogy kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják!

Sajti Pajtik. Sajt snack újdonságok a Medve sajttól. HOL Magazin 2022.

Az ínycsiklandó sajttekercsek külön-külön is be vannak csomagolva, így egyszerűen és higiénikusan kiporciózhatók az uzsonnásdobozokba. Nem kell tovább törnünk a fejünket, ha gyors és egyszerű tízórait vagy egészséges snack alternatívát keresünk gyermekeink számára! A Sajti Pajtik Tekergő kiváló minőségének köszönhetően hamar a család kedvence lesz, játékos tekercs formájával pedig vidámságot visz az iskolai szünetekbe is!

Sajti Pajtik. Sajt snack újdonságok a Medve sajttól. HOL Magazin 2022.

A Sajti Pajtik Tekergő külső csomagolása 100%-ban papírból készül, szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható!

„A Sajti Pajtik a Medve márka új, gyerekeknek kialakított termékcsaládja. Az első pajti, akit bemutatunk Tekergő, aki játékos, tekercses formájának köszönhetően gyorsan a gyerekek hű társa lesz a mindennapi játékban és tanulásban.

Mivel tudjuk, hogy a gyerekeknek a nap során folyamatosan szükségük van az energiapótlásra annak érdekében, hogy szabadon fedezhessék fel a világot, nagyon fontosnak tartjuk, hogy tápláló és természetes snack alternatívák legyenek a szülők kezében. A Tekergő egy 100%-ban természetes összetevőkből készült, tápláló megoldás, ha gyors harapnivalóra van szükség, amit a gyerekek is imádni fognak.” – hangsúlyozta Berek-Giczi Csenge Senior Brand Manager.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük