HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

GasztronómiaProgramajánlóTurizmus

Idén újra Gourmet Fesztivál!

Két év „koplalás” után idén újra végigkóstolhatjuk az OTP Bank Gourmet Fesztiválon Magyarország legizgalmasabb kulináris kínálatát, felsorakoztatva többek között a legjobb éttermeket, borászatokat, cukrászdákat. A helyszín továbbra is az időközben teljesen megújult Millenáris, az időpont pedig május 27-29.

A szervezők bejelentették: 2022. májusának utolsó hétvégéjén újra jelentkezik az ország és a régió legnagyobb gasztronómiai ünnepe, a Gourmet. Idén az OTP Bank a névadó támogató.

OTP Bank Gourmet Fesztivál 2022. HOL Magazin 2022.

„2020 tavaszán még lelkesen készültünk a jubileumi, 10. fesztiválra, melynek témája – rendhagyó módon – az örökség lett volna” – meséli Nemes Richárd, a Gourmet főszervezője. „Sajnos azonban ezt, az ismert okokból, le kellett mondanunk, mint ahogy a 2021-es fesztivált sem tudtuk megvalósítani. 2022-ben így onnan folytatjuk, ahol két éve abbahagytuk. A Gourmet idén is ugyanúgy jubilál, hiszen ez lesz a 10. rendezvény. A kulcsszó is marad az örökség. Ennek jegyében arra kérjük a kiállító éttermek séfjeit, hogy személyes recepteket, ételeket vegyenek majd elő, megfűszerezve azokat saját történeteikkel” – tette hozzá a főszervező.

OTP Bank Gourmet Fesztivál 2022. HOL Magazin 2022.

Gerendai Károly, a Gourmet megálmodója elmondta: „Nehéz időszak volt a hazai gasztronómia számára az elmúlt két év, sokan bezártak és az újrakezdés is rengeteg nehézséget okoz. A Fesztivált azzal a céllal hívtuk életre annak idején, hogy a minőségi gasztronómiát a szélesebb hazai közönséggel is megismertessük. Az elmúlt időszak, a turizmus jelentős visszaesése azt erősítette meg, hogy mennyire fontos a hazai közönség. Nagy szükség van a magyar látogatókra ahhoz, hogy az itthoni gasztronómia kiváló képviselői talpon tudjanak maradni.”

OTP Bank Gourmet Fesztivál 2022. HOL Magazin 2022.

Innen folytatjuk (2019 – hivatalos Aftermovie): https://www.youtube.com/watch?v=eQfmCJxsx78

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük