HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

HírekSzállodák

Megújul Bükfürdő legnagyobb szállodája

Kívül-belül megújulva nyitja meg kapuit a bükfürdői Hunguest Bük szálloda. Az OPUS GLOBAL-hoz tartozó Hunguest Hotels közvetlen fürdőkapcsolattal rendelkező bükfürdői wellness szállodájának 171 szobás keleti szárnyát hétfőtől vehetik birtokba a vendégek a két évig tartó munkálatokat követően.

 A közlemény szerint a Hunguest Bük két, korábban külön egységként üzemelő szálloda, a Hunguest Hotel Répce és a Hunguest Hotel Répce Gold egyesülésével jön létre. Hétfőn az egykori Hunguest Hotel Répce épületét adták át.
Ezzel párhuzamosan elkezdődik a Hunguest Hotel Répce Gold épületének fejlesztése, amelynek átadása 2023 második negyedévében várható.
A két hotel egyesülésével létrejövő 360 szobás szállod négycsillagos kényelemmel várja a fürdővárosba látogatókat. A társaság közleménye szerint a bükfürdői hotel felújítására összesen 6 milliárd forintot fordít a társaság. Ebből 1,5 milliárd forint a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében elnyert állami támogatás.

„A Hunguest Bük keleti szárnyának megnyitásával már 600 megújult szobát adtunk át fejlesztési programunkban. Több mint ezer kollégánkkal azon dolgozunk, hogy a Hunguest Hotels most is és a jövőben is a legjobb ár-érték arányú pihenési lehetőséget biztosítsa azoknak, akik szállodáinkat választják.” – idézi a közlemény Détári-Szabó Ádámot, a Hunguest Hotels vezérigazgatóját, az OPUS GLOBAL turisztikai divízióvezetőjét.

A Hunguest Bük keleti szárnya átfogó gépészeti és energetikai korszerűsítésen esett át. 116 kétágyas, illetve 36 családi szobával és 19 lakosztállyal nyílt meg. A szobaár tartalmazza 34 medencével és több mint 5,000 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkező Bükfürdő Thermal & Spa fürdőkomplexum használatát.
A közlemény szerint a hazai turisták mellett a Hunguest Bük népszerű célpontja lehet a cseh, német és osztrák vendégeknek is.

MTI 2022. augusztus 29., hétfő 19:52

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük