HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Gasztronómia

Limitált szériás szörpökkel hangolódik az ünnepekre a SodaStream

A Cocktail Party Megapack népszerű ízeket kínál a felhasználók számára

A világ vezető szénsavas víz készítő gép gyártója, a SodaStream különleges szörpválogatással hangolódik a közelgő ünnepi szezonra. A Cocktail Party elnevezésű szett a vállalat legnépszerűbb készülékeivel, limitált szériás változatokban kerül a boltok polcaira.

„A SodaStream szereti időről-időre meglepni azokat a felhasználókat, akik szeretik kipróbálni a különlegesebb frissítőket. Mindemellett azok számára is szeretnénk kedvet csinálni, akik csak most csatlakoznak be a cipekedéstől és PET-palack termeléstől mentes zöld életvitelbe.” – hívta fel a figyelmet Széll-Szőke Krisztina, a SodaStream termékmenedzsere.

Sodastream Cocktail Party Megapack. HOL Magazin 2022.

A Cocktail Party szörpválogatás olyan népszerű és világhírű koktélok elkészítését teszi lehetővé, mint például az Italian Spiritz, vagy a Mojito. Az 500 ml kiszerelésű ízkoncentrátumokból akár 12 nagy üvegnyi ital készíthető 1 literes palackkal számolva.

Sodastream Cocktail Party Megapack. HOL Magazin 2022.

„Ezek a szörpök nem tartalmaznak alkoholt. Mégis olyan vérpezsdítő frissítők készítését teszik lehetővé, amelyeket a világ minden pontján szívesen fogyasztanak” – hangsúlyozta Széll-Szőke Krisztina. Hozzátette: a következő időszak meglehetősen mozgalmasnak ígérkezik mindenki számára, hiszen a közelgő ünnepek rengeteg baráti, családi, illetve céges összejövetelt hozhatnak el magukkal. Ezeken a találkozókon pedig igazán egyedi ízélményben lehet részük a felhasználóknak, ha van a közelben egy ilyen Cocktail Party szörpválogatás.

Sodastream Cocktail Party Megapack. HOL Magazin 2022.

A SodaStream kétféle géppel kínálja a Cocktail Party ízválogatást. Az újdonság a régóta nagy népszerűségnek örvendő Jet, illetve a Spirit készülékekkel is elérhető. Mindkét készülékhez a hozzá való, de egyedileg díszített, BPA-mentes, szénsavasító palackok is rendelkezésre állnak a Cocktail Party csomagban. Ez a Jet szénsavasító készülékeknél két darab Jet szénsavasító palackot, a Spirit esetében pedig ugyancsak két darab Fuse többször használatos palackot takar. A Cocktail Party csomagban mindemellett egy CO2 – patron is megtalálható, hogy az újonnan vásárolt szénsavasító készüléket azonnal üzemebe lehessen helyezni.

A limitált szériás SodaStram Cocktail Party már elérhető egyes online webáruházakban. Novembertől a nagyobb elektronikai áruházak, valamint élelmiszer hipermarketek polcain is megtalálható lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük