HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Videójátékosokra specializált felületet mutat be a Samsung

A Samsung bemutatja a Gaming ajánlatokat. A videójátékokra és a gaming életstílusra szabott felület a hivatalos Samsung webáruházon keresztül, több mint 30 országban, köztük Magyarországon is elérhető.

A platform egy helyen kínál mindent, amire egy gamernek szüksége lehet. A felhasználók könnyedén böngészhetik a játékra optimalizált termékek széles választékát és ugyanezen a felületen akár meg is vásárolhatják a kiválasztott okostelefont, televíziót, gaming monitort, vagy nagy teljesítményű SSD-t. Az egyéni felhasználói igényekhez igazodva a portál számos, játékokkal kapcsolatos tartalmat is kínál: elérhetők kedvezmények, különleges ajánlatok, valamint olyan eszközhasználati ötletek, amelyek még élvezetesebbé tehetik a játékélményt.

A gamerek fele multi-platform játékos. Egynél több eszközt használ játékra, és hetente átlagosan 16 órát tölt online, videó- vagy mobiljátékkal, mutat rá az Accenture[1] 2021-es tanulmánya[2]. A kutatásból kiderül, hogy a gamerek az aktív játékidőn felül hetente átlagosan nyolc órányi játékkal kapcsolatos videótartalmat fogyasztanak és hat órát töltenek gamer közösségekben.

Ezekre a felhasználói szokásokra reagálva alakította ki a Samsung a Gaming ajánlatokat. Itt nem csak az aktuális termékekről és eszközökről szóló információt teszi elérhetővé, hanem nemzetközi szakértői véleményeket is megoszt.

Evelyn Kim, a Samsung Electronics D2C Center ügyvezető alelnöke:

„A videójáték már nem kizárólag egy kikapcsolódási forma, hanem a felhasználók életmódjának meghatározó részévé vált. Különösen igaz ez az Y és a Z generáció esetében. Számos lépést teszünk annak érdekében, hogy a felhasználóknak kiváló játékélményben lehessen része, a kiválasztástól egészen a használatig. Törekszünk arra, hogy olyan környezetet biztosítsunk, amelyben egyszerű eligazodni és élvezetessé válik a játékokkal kapcsolatos termékek megvásárlása is.”

Az oldalon elérhető többek között a nagy teljesítményű Snapdragon® 8 Gen 2 chipjével és 5000 mAh akkumulátorral kifejezetten mobiljátékra optimalizált Galaxy S23 Ultra okostelefon, valamint a legújabb Neo QLED TV. Továbbá megtalálható a felületen az Odyssey OLED G9 monitor, amely a 49 colos hajlított OLED képernyőjével magával ragadó felhasználói élményt nyújt, a zökkenőmentes játékélmény eléréséhez pedig a 990 PRO SSD, amely akár 7450 és 6900 MB/s szekvenciális olvasási és írási sebességet biztosít a PlayStation és a DirectStorage PC-játékok gyorsabb betöltéséhez.

Tekintettel arra, hogy a videójátékipar egyike a folyamatosan növekvő ágazatoknak, a Samsung számos tevékenységgel igyekszik biztosítani vezető szerepét, beleértve a játékokkal kapcsolatos termékei és szolgáltatásai versenyképességének erősítését is. A Samsung Gaming ajánlatok elindítása kulcsfontosságú lépés, amely előkészíti az utat a további növekedéshez.

További információkért látogasson el a https://www.samsung.com/hu/game-portal/ weboldalra!

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat tovább gondolja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

[1] Az Accenture egy globális IT-szolgáltató vállalat, amely üzleti- és stratégiai tanácsadást, szakértői digitális- és technológiai megoldásokat, valamint outsourcing tevékenységeket kínál több mint 7000 ügyfelének világszerte.
[2] Gaming: The next super platform c. tanulmány, amelyet 2021-ben publikált az Accenture IT-szolgáltató vállalat: https://www.accenture.com/us-en/insights/software-platforms/gaming-the-next-super-platform

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük