HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

EgészségÉletmód

Miben rejlik a természetgyógyászat ereje, és milyen erőt mozdít meg a testünkben?

Egyre divatosabb a holisztikus szemléletmód, de mégis kevesen értik, mit is rejt mindez magában. Sokszor hallani, hogy egy-egy probléma a test-szellem-lélek diszharmóniájából fakad, és valljuk be, sokszor elég nehéz megtalálni az irányt, miképpen tudjuk helyreállítani az egyensúlyt. Tóth Edina, természetgyógyász célja, hogy a hozzá forduló embertársainak segíteni tudjon problémáik leküzdésében és rálelni a testi-lelki egyensúlyra.

– Az első lépés az, hogy ismerjük fel azt a tényt, miszerint egy-egy élethelyzet, egészségügyi probléma akkor jön elő jelzés formájában, amikor nem engedjük áramoltatni az életet magunk körül, berögzött hiedelmeink uralják életünk eseményeit és a lélek kiáltását, legmélyebb vágyainkat nem engedjük felszínre törni. A természetgyógyászat rávilágít blokkjainkra, a saját akadályainkra. A terápiák érzések formájában megtanítanak arra, nem mindegy, hogy ellenállással harcolunk a problémákkal, vagy a megengedés állapotából adunk magunknak újabb távlatokat a jövőre nézve – részletezte az Anide szalon tulajdonosa, Tóth Edina.

Holisztika és természetgyógyászat. Tóth Edina Anide Szalon. HOL Magazin 2023.

– A természetgyógyászat az ember saját belső erejét segítségül hívva megtanít szembenézni, elfogadni, megnyílni és határokat szabni. Ellazult állapotban megnyilvánulhat az az erő, mely mindannyiunkban bennünk van, és mely szükséges a továbblépéshez. Tapasztalatom szerint sokszor csak egy pillanat formájában mutatkozik meg mindez, de attól a pillanattól tudjuk, és érezzük, hogy ott van bennünk a kulcs, a kulcs önmagunkhoz. Ha úgy érzi az ember, nincsenek rendben körülötte a dolgok, nem tudja, mit csináljon, üresség, tétlenség, bizonytalanság érzet veszi körül, az valószínűleg jelzés, itt az idő elindulni önmagunk felé. Az általam használt terápiák, a reflexológia, a biorezonanciás kezelés illetve a tibeti hangtálterápia segít összerakni a lélek belső darabjait, hogy aztán kisebb-nagyobb változtatások által fejleszthessük önmagunkat, és változtassunk életkörülményeinken, szemléletmódunkon, egészségi állapotunkon.

További információ: https://www.anide.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük