HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

A Kifli újabb gesztusa

A Kifli megduplázta a csökkentett árú termékek számát a speciális táplálkozási igényű emberek támogatására

Több mint ötven mentes termék árát mérsékelte a hagyományos alapanyagú megfelelőjének árszintjére szeptember közepén a Kifli.hu. Most 77 glutén-, laktóz- és hozzáadott cukormentes étel és növényi ital árát csökkentették a piacon egyedülálló szintre. Az árakat a cég az év utolsó napjáig tartja és teljes elégedettségi garanciát is vállal a termékekre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vásárló levásárolható kredit formájában magának írhatja jóvá annak a terméknek az árát, amivel nem volt elégedett.

A kampány hátterében az áll, hogy a Kifli nem tartja fairnek, hogy a speciális élelmiszereket fogyasztó vásárlóknak – akár ételérzékenység miatt, akár saját elhatározásból – többet kell fizetnie, mint a hagyományos élelmiszereket vásárlóknak.

Gabriel Makki, a Kifli.hu vezérigazgatója:

“A vásárlók reakciója elképesztő volt a kampány során. A “speciális diéta, tudatos táplálkozás” kategóriában 50%-os keresletnövekedést tapasztaltunk. Az akcióban résztvevő alapvető mentes cikkek terén a korábbiakhoz képest dupla forgalmat látunk. Vásárlóink egyharmada vásárol a speciális és mentes kategóriából, a termékek minden ötödik kosár részét képezik. Már az első három hétben több ezer vásárló részesült a program előnyeiből.”

Ráadásul a Kifli az ügyfelekkel kéz a kézben építette és bővítette a kategória kínálatát az ő kéréseik alapján. Szeptember elején a Kifli arra kérte vásárlóit, hogy segítsenek összeállítani azt a szortimentet, amelyet szívesen vásárolnának. Visszajelzéseik alapján a Kifli több új márkát is belistázott. Ilyenek például a Cornito gluténmentes tésztákat és rágcsálnivalók, a Dia wellness szénhidrát csökkentett lisztkeverékek és az 1:4 arányú édesítőszer, a Fibershake, Nutriversium és Gal vitamin márkák termékei.

A vásárlók közül sokan kértek inzulinrezisztencia-barát termékeket és kereshetőséget. A cég weboldalán ezért már lehetőség nyílik cukortartalom szerinti szűrésre is. Emellett a gluténmentes tészták alapanyag szerinti kategorizálása is megtörtént, a vásárlók így könnyedén válogathatnak a kukorica, borsó vagy épp köles alapú alternatívák között.

Gabriel Makki hozzátette:

“A vásárlók nagyra értékelik a témával kapcsolatos álláspontunkat. Visszajelzéseik alapján úgy döntöttünk, hogy megduplázzuk a programban résztvevő termékek számát és az arra szánt befektetést. Kezdetben 100 millió forintot különítettünk el erre a programra, ám az első hetek vásárlói igényeit elnézve boldogan átlépjük ezt. Reméljük, hogy minden étkezési korlátozással rendelkező vásárlónk részesül az év végéig tartó program előnyeiből.”

A teljes választék elérhető itt: https://www.kifli.hu/targy/kedves-mentes

###

 

A Kifli.hu 2019 decemberében kezdte meg működését azzal a határozott céllal, hogy minőségi ételeket és szolgáltatást biztosítson Budapesten és a környező településeken. A cég gyorsan népszerűvé vált a főváros és vonzáskörzetének utcáin, a kiszállított rendelések száma 2023 júniusában már a 4 milliót is meghaladták. A mára Székesfehérváron, valamint a Balaton és a Velencei-tó körül is elérhető szolgáltatás az üzleti sikerek mellett nagy figyelmet fordít a fenntartható működésre is: 

-Újrahasznosított csomagolóanyagok

-CNG üzemanyagú flotta

-Valós megoldások az élelmiszer-pazarlás ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük