HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

GasztronómiaHírekProgramajánló

December 6-án nyit a The—Bar Giftshop Pop Up Store

Zöldbársony ékszerdoboz Budapest szívében

Egyszeri és megismételhetetlen élménnyel várja a prémium italok iránt érdeklődőket a The—Bar Giftshop. A mindössze két hétig elérhető csodavilágban nem csak az exkluzív kínálat terén lelhet igazi kincsekre az, aki december 6. és 20. között betér a Szent István Bazilika lábánál megnyílt pop-up boltba! A tökéletes ajándékot is beszerezheti, miközben szakértő segítséggel merülhet el a luxusitalok világában. A kis üzlet nem csak a vásárlóknak tartogat meglepetéseket, hanem azoknak is, akik egy egyedülálló kóstolási élmény keretében szeretnék megismerni a különleges italokat.

Lenyűgöző beltér, prémium kiszolgálás és igazi italkülönlegességekből álló kivételes kínálat. A december 6-án megnyílt The—Bar Giftshop Pop-Up Store most egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy az érdeklődők szakértők segítségével fedezzék fel a különleges márkák és termékek világát.

December 6-án megnyílt The—Bar Giftshop Pop-Up Store. HOL Magazin 2023.

A Diageo Magyarország és a Zwack Unicum Nyrt. luxus pop-up üzletének kínálatában az érdeklődök többek között bepillantást nyerhetnek a világelső luxus tequila, a Don Julio exkluzív termékpalettájába a Don Julio Reposado és a Don Julio 1942 által. Emellett a szakértők által vezetett, online regisztrációhoz kötött kóstolók keretében felfedezhetik a Singleton Dufftown maláta whisky selymesen gazdag ízét, élvezhetik a Johnnie Walker Blue Label időtlen eleganciáját, valamint a Zacapa XO komplex, aszalt gyümölcsös-fűszeres zamatát. A kínálatban a 2023-as Scotch Whisky Special Releases kollekcióból olyan limitált számú whisky kuriózumok is helyet kapnak, mint a 14 éves Singleton of Glendullan, a 12 éves Roseisle, az 11 éves Oban, a NAD Talisker, vagy a 2022-es kollekcióból származó 26 éves Cameronbridge.

December 6-án megnyílt The—Bar Giftshop Pop-Up Store. HOL Magazin 2023.

„A Zwack Unicum és a Diageo Magyarország együttműködésével létrejött karácsonyi pop-up üzletben a legkiválóbb luxus italokat kínáljuk a fogyasztóknak. Az üzlettel nemcsak vásárlási lehetőséget, hanem különleges élményt és tudást is biztosítunk az érdeklődőknek azáltal, hogy megismerhetik az exkluzív márkák és termékek történetét, minőségét és ízét.” – mondta Bognár Marianna, Diageo, Head of Luxury Eastern Europe.

A budapesti karácsonyi vásár forgatagától mindössze pár lépésre található üzletben a vásárlók részére olyan egyedi készítésű parfümgyertyával kedveskednek, amelyek nem csak tökéletesen illenek az italok aromájához, hanem akár a The—Bar Giftshop Pop-Up Store különleges atmoszféráját is otthonaikba csempészik.

További információért látogasson el a december 6. és 20. között elérhető Pop-Up Store weboldalára: https://idrinks.hu/giftshop-2023

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük