HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

ÉtteremGasztronómiaHírekSzállodák

Valamit nagyon jól csinálnak Miskolctapolcán!

Mi lehet a titok az Avalonban?

Évről évre egyre erősebb a mezőny a hazai csúcsgasztronómiában, így óriási sikernek számít, hogy az Avalon három étterme is bekerült a legjobbak közé a tegnap rendezett Dining Guide Év Étterme Gálán. Az Avalon Michelin-ajánlott étterme, a Ristorante, és a nemrég teljes felújításon és koncepcióváltáson átesett The Club Avalon Grill & Experience étterem is TOP100-as lett. A szintén az Avalon által üzemeltetett Il Baffo gyorsétterem pedig egyenesen a legjobb lett az Alternatív vendéglátóhelyek között, így a legtöbb elismerést a miskolctapolcai Avalon Resort szálloda létesítményei hozták el a rangos gasztro díjátadón. Mindezeken túl maga a hotel is helyet kapott a Top 10 Ötcsillagos Luxushotel között.

A tegnap este a Várkert Bazárban megtartott esemény a hazai vendéglátó szféra legjobbjainak részvételével zajlott, így a hármas siker a borsodi régióban tevékenykedő Avalonnál óriási eredménynek számít. Vajon mit tudnak az Avalonosok a vendéglátásban és a konyhában?

Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató az elnyert Avalon-díjak egyikével. HOL Magazin 2023.
Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató

„Évek óta rengeteget dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy a régióban egy olyan egységet hozzunk létre, mely minden igényt maximálisan ki tud elégíteni, legyen szó szállodai szolgáltatásról vagy gasztronómiai élményekről. Számunkra mindig a vendég az első! A legfontosabb, hogy nálunk mindenki maradéktalanul jól érezze magát, és egyedülálló vendégélményt kapjon. Az Avalon egy életérzés! Ennek a titka a felkészült, udvarias személyzet és a szolgáltatások állandó magas minősége. A tavalyi Michelin-ajánlás volt az első igen komoly elismerés, mely munkánk gyümölcsét jelezte az Avalon Ristorante kapcsán, és ez a tegnap esti díjeső egyenesen hihetetlen számunkra. Hotelünk és mindhárom éttermünk is benne van az Audi Dining Guide Étteremkalauz által kiemelt legjobbak között. Elképesztően büszkék vagyunk az Avalon csapatára!” – mondta el Bajusz Gergely gasztronómiai igazgató az elismerés átvétele után.

Lássuk a 2023-as Audi-Dining Guide helyezéseket:
Avalon Ristorante

(elnyert helyezések: Top 25 vidéki étterem / Top 10 Éttermi Szervíz / Top 10+1 Családi Étterem / Top 10+1 Vasárnapi Ebéd / Top 100 Étterem 47. hely)

Avalon Ristorante, a Dinig Guide TOP100 idei egyik kitüntetettje. HOL Magazin 2023.
Ristorante Avalon

Olasz alapokra építő étterem, hazai mezőnyből kiemelkedő pizza és steak kínálattal, kiváló szervízzel. Észak-Kelet Magyarország legjobb éttermeinek egyike. Ha a miskolci régióban járunk, és színvonalas éttermi élményre vágyunk, kihagyhatatlan állomás.

Il Baffo by Avalon (elnyert díj: Év Alternatív Vendéglátóhelye 2023)
Il Buffo, a Dining Guide TOP100 éttermeinek egyike. HOL Magazin 2023.
Il Baffo

A „nappali vendéglátás” miskolci fellegváraként aposztrofálhatjuk: a titok nyitja a részben önkiszolgáló, és részben à la carte rendszerben működtetett gyorséttermi koncepció – nyitvatartása reggel 7 és délután 4 közötti időszak. Nívós belső tér, komolyabb szállodai láncokéval vetekedő brunch kínálat: kemencében sütött római pizza, a vendégek előtt készített olasz tésztaételek és rizottók, a magyar konyha klasszikusai, kézműves kávé és a sort még hosszan folytathatnánk. Ár-érték arányban verhetetlen a 2022-ben megnyílt étterem.

The Club Avalon (elnyert helyezés: Top 100 Étterem 86. hely)
The Club Avalon, a Dining Guide TOP100 éttermeinek egyike 2023. HOL Magazin 2023.
The Club Avalon

Az Avalon „kisebb, barátságos” étterme a resort területén: idén teljes átalakításon ment keresztül, és The Club néven nyitott újra. Szűk étlapja a modern kortárs bisztró műfaji követelményeinek megfelelően nemzeti konyhák ételeiből is merít, de ha egy kiváló minőségű hazai fogásra vágyunk, akkor is jó helyen járunk a The Clubban!

Avalon Resort & SPA ötcsillag Superior

(elnyert helyezés: Top 10 Ötcsillagos Luxushotel)

Avalon Resort, a Dining Guide legjobb ötcsillagos szállodáinak egyike 2023. HOL Magazin 2023.
Avalon Resort & Spa

Az Avalon Resort & SPA a Bükk ölelésében, a természet közelségében várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Az Avalon Park hitvallása szerint a kényeztetés mindenkinek jár, legyen szó családokról, párokról, baráti társaságokról, vagy üzletemberekről. A szobák és lakosztályok mindegyike romantikus kikapcsolódást és felfrissülést nyújt, igazi relaxálást biztosít.

Az Il Baffo étterem oklevele a Dining Guide TOP100 étterem egyik helyezettjeként 2023. HOL Magazin 2023.
DG oklevél 2023.

Ha kirándulni megyünk a Bükk térségébe, ki ne hagyjuk a fenti díjnyertes helyeket! A felsorolt éttermekért már önmagukban is megéri útra kelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük