HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Hirdetés

Ilyen előnyöket kínál egy minisütő

A páratlan kulináris élményekhez a hőlégkeveréses funkció is hozzájárul

Az ausztrál Sage olyan újdonságot dobott piacra, amellyel kevés zsiradékkal, egészségesen és hatékonyan készíthetünk otthon finomabbnál-finomabb fogásokat. „A Smart Oven Air Fryer készülékkel a forrólevegős sütés funkciónak köszönhetően játszi könnyedséggel süthetünk ropogós húsokat, pizzákat, vagy süteményeket” – emelte ki Simon László, a Sage termékmenedzsere.

A Sage SOV860BSS feleslegessé teszi az önálló forrólevegős sütő beszerzését, mivel a készülék mesterien kombinálja a magasabb hőmérsékletet a szuperkonvekcióval, másnéven a maximális légáramlással. Mindez finom ropogós, aranysárgára sült ételeket eredményezhet legyen szó chips-ről, csirkeszárnyakról, vagy más családi kedvencekről. Ráadásul olaj felhasználása nélkül, egészségesen.

„A légkeverés akár 30%-kal is csökkentheti a főzési időt. Ez a funkció egyértelműen felgyorsítja a főzési folyamatot azáltal, hogy a melegebb levegőt és a hidegebb, kevésbé sűrű levegőt áramoltatja a gyorsabb felmelegítés érdekében” – hangsúlyozta Simon László. Hozzátette: az Element IQ technológia keretében 5 független kvarc fűtőelem biztosítja a hőenergiát ott, ahol a legnagyobb szükség van rá. Minden elem automatikusan igazodik a kiválasztott beállításhoz és a megfelelő sütési hőmérsékletet biztosítja a megfelelő időben. A sütő tehát felismeri, hol kell hozzáadni, vagy eltávolítani a hőt, így az ételek egyenletesen sülhetnek át.

Egészséges otthoni sütés a SAGE mini sütőjével. HOL Magazin 2024.

A Sage újdonsága 10 darab előre beállított főzési funkciót kínál, amelyek a következők: forrólevegős sütés, meleg- és lassú főzés, sült hűs, pirítós készítése (hat szelet), palacsinta, grill, pizza (30 cm), pirítás, valamint a melegen tartás.

A sütések utáni takarítást nagyban megkönnyíti, hogy a rozsdamentes acélból készült minisütő belsejét tapadásmentes bevonattal látták el. Ez meggátolja a komolyabb lerakódásokat, vagyis tisztítása egyszerűen és gyorsan végezhető el. Kezelését a készülék oldalán lévő LCD-kijelző varázsolja ergonomikussá. Ezen választható ki ugyanis a kívánt sütési program. Ezen a kijelzőn az előmelegítés befejezése is látható, majd a készülék megkezdi a főzési idő visszaszámlálását a tökéletes eredmény érdekében.

A 40,3 x 48 x 27,8 cm-res készülék bárhol elfér a konyhában. Használatát olyan kiegészítők könnyítik meg, mint a hasábburgonya sütéséhez szükséges Air Fryer kosár, a rostély, a pizza serpenyő, valamint a zománcozott tepsi. A 2400 W-os maximális teljesítménnyel rendelkező minisütő ráadásul cserélhető belső világítással rendelkezik.

„Páratlan tudása mellett a Sage minisütője egy szép dizájneszköznek is tekinthető, amely bármelyik konyha megjelenését feldobhatja” – tette hozzá Simon László.

###

Sage

A Sage márka 2018-ban váltotta fel a Catler márkanevet, de az innovációs és gyártási háttér nem változott. A prémium kialakítású kisháztartási gépek hazája továbbra is Ausztrália, azon belül a Breville-csoport, amely minden egyes készülék megalkotásakor a hosszú élettartamot és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzetét tartja szem előtt. Ez teszi a Sage készülékeket időtállóvá és klasszissá, legyen szó grillezésről, mixelésről, vagy kávéfőzésről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük