HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

FilmProgramajánló

Random Mozikalandra hív február 22-én a Cinema City!

Mit néznél meg a moziban Hajós Andrással?

Kivételes programmal emeli új szintre a mozizás semmihez sem fogható élményét a Cinema City: igazi különlegesség várja a filmrajongókat, akik a vállalat magyarországi történetében először egy filmes zsákbamacskára válthatnak jegyet. A február 22-i eseményen akár Hajós Andrással ülhetnek majd be a moziba, és nézhetik meg az általa ajánlott filmet – ám hogy pontosan mit, az majd csak akkor derül ki, amikor az első filmkockák megjelennek a vásznon.

A hazai Cinema City történetében először invitálják random kalandra a bevállalósokat, a mozirajongókat és a filmek szerelmeseit, akik most szó szerint a sötétben tapogatóznak majd, hiszen az utolsó pillanatig rejtve marad előttük, hogy milyen filmre váltanak jegyet. A meglepetés eseményre különleges vendéggel is készül a mozilánc, Hajós András lesz a közönség egyetlen tagja, aki tudja, hogy mit vetítenek majd.

„Egy jó film bárhol tud hatni ránk, de moziban filmet nézni egészen más élmény. A képek, a vágás, a fények is teljesen más benyomást keltenek széles vásznon, arról nem is beszélve, hogy a filmnézés a moziban közösségi élménnyé válik. Nem szeretném elrontani a meglepetést, de annyit elárulok, hogy a Random Mozikalandon vetített filmnek szerintem minden kockája megérdemli a mozivásznat, és alig várom, hogy a közönséggel együtt éljük át a történetét” – mondta el Hajós András.

Random Mozikaland a Cinema Cityben. HOL Magazin 2024.

„A Cinema Citynél folyamatosan keressük a lehetőségeket arra, hogy a legjobb élményt biztosítsuk a moziba látogatóknak. Ebbe – az egyedülálló kép- és hangminőséget biztosító infrastruktúrán túl – beletartoznak az olyan gyakorlatias szempontok, mint a székek kényelme, a termek tisztasága, vagy éppen a büfében kínált klasszikus mozis snackek és a rendszeresen jelentkező különlegességek. A mozi mindenkit összehoz: a bal oldalunkon ülő néző lehet, hogy a barátunk vagy családtagunk, de a jobb oldali talán ismeretlen. Viszont a film, a rendező, a színészek vagy a mozizás iránti szeretet közös minden nézőben, aki az adott vetítésen ül. Ezúttal maga a film lesz a csemege, amivel a moziba járás varázsát szeretnénk még izgalmasabbá tenni” – mondta el Buda Andrea, a Cinema City marketing és PR igazgatója.

A 12 éves kortól ajánlott, feliratos filmet február 22-én 20 órától vetítik majd a Cinema City Allee, Aréna és Westend kiválasztott termében. A vetítés előtt egy rövid mozikvíz is részt vehetnek az érdeklődők nyereményekért.

A különleges mozis zsákbamacskára itt lehet limitált számban jegyet vásárolni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük