HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Programajánló

Először rendezik meg a Budapest Garden Party Zenei – Gasztrofesztivált

Hazai és világsztárok lépnek fel a Városligetben

Első alkalommal ad otthont a Városliget a Budapest Garden Party Zenei – Gasztrofesztivál rendezvénynek, ahol koncertek, gasztronómia és családi programok várják a látogatókat. A koncertfellépők között ott lesz a Neoton Família, az Első Emelet, Karácsony János, Biga, a Mezzoforte és még sok népszerű előadó.

Itt az idő egy kicsit lazítani és hátrahagyni a napi stresszt és a feladatokat. A Budapest Garden Party Zenei – Gasztrofesztivál remek alkalmat kínál a kikapcsolódásra. Ráadásul a gasztronómiai kényeztetést is élvezhetjük, miközben elmerülhetünk a különleges hangulatú koncertekben. Budapesten, a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótónál májusban először nyitja meg kapuit a fesztivál, ahol ikonikus zenekarok mellett a minőségi ételek és finom italok teszik még emlékezetesebbé az élményt.

Budapest Garden Party Zenei Gasztrofesztivál 2024. HOL Magazin 2024.

A fellépők között a Neoton Familia sztárjai mellett ott lesz Karácsony János és zenekara, Biga, az izlandi instrumentális banda a Mezzoforte, valamint a svájci The Next Movement. Emellett csatlakozik még az Incognito, az Első Emelet, az Ocho Macho zenekarok, és nem utolsó sorban a Margaret Island.

A Zenei-Gasztrofesztivál igényes koncertélményeket és kulináris élvezeteket ígér a látogatóknak egy olyan rendezvény keretében, melynek célja a minőségi zene és a gasztronómia összekapcsolása egy káprázatos környezetben.

„Az ország legkiválóbb séfjei, cukrászai, borászai, sör- és pálinkafőzdéi is részt vesznek a rendezvényünkön, így biztosítva a minőségi ételek és italok sokféleségét. Emellett exkluzív VIP-terasszal is várjuk a kedves vendégeinket” – nyilatkozta Guba Gábor, a fesztivál egyik vezetője.

Népszerű hazai és külföldi fellépők a fesztiválon

A Neoton Família koncertje hatalmas bulinak ígérkezik: ezúttal is Csepregi Éva, Végvári Ádám és Baracs János állnak színpadra, kiegészülve állandó zenésztársaikkal, Heatlie Dáviddal, Lukács Andreával és Lukács Lászlóval. A csapat felejthetetlen dalaival készül az októberi koncertre is, ahol szintén hatalmas bulit ígérnek.

Budapest Garden Party Zenei Gasztrofesztivál 2024. HOL Magazin 2024.

Karácsony János gitáros, énekes, zeneszerző, többszörös arany és platinalemez tulajdonosa, a Ferm és a Generál együttes alapító tagja, valamint több mint négy évtizeden át az LGT oszlopos tagja. Vendége Heincz Gábor, ismertebb nevén Biga, a magyar zenei színtér egyik kiemelkedő alakja lesz, aki sikeres karrierje során számos díjat és elismerést gyűjtött be, és slágerei rendszeresen szerepelnek az országos rádiójátszási listákon.

A Mezzoforte izlandi instrumentális zenekartól is fantasztikus hangulat várható. A formáció már 1983-ban lenyűgözte a világot a „Garden Party” című kislemezével, azóta is kreatívan és izgalmasan keveri a különböző játékstílusokat, muzsikájuk inspiráló és lenyűgöző, koncertjeik pedig hatalmas sikereket aratnak.

A svájci The Next Movement méltán érdemelte ki az „Európa legnézettebb funk zenekara” címet a mély groove-jával és pocket-jével. A funky trió kirobbanó élő show-val, kiváló zenészi képességekkel és laza humorral érkezik Budapestre, hogy itt is lenyűgözze a groove-rajongókat.

A világhírű brit jazz zenekar, az Incognito igazi adrenalinbombával készül a fesztiválra. A zenekar több mint harminc éve a legmagasabb hőfokon izzó muzsikával és pazar muzikalitással nyűgözi le a közönségét. Jean Paul „Bluey” Maunick, a zenekar lelke, hamisítatlan jazzt fecskendez a rajongóiba.

Budapest Garden Party Zenei Gasztrofesztivál 2024. HOL Magazin 2024.

Az Első Emelet, a nyolcvanas évek egyik legsikeresebb magyar zenekara szintén színpadra áll a Városligeti Műjégpályán. Több évtizedes pályafutásuk során több mint egy millió eladott album, 8 arany- és 3 platinalemez erősíti hírnevüket. A zenekar mai hangzással, de eredeti formában szólal meg, felidézve a ’80-as évek hangulatát.

A 20 éves Ocho Macho zenekar meghatározó szerepet tölt be a hazai zenei életben. A szombathelyi gyökerekkel rendelkező „nyolc macsó” az ország első számú hangulatfelelőse, városi rendezvények népszerű fellépője. A Zenei-Gasztrofesztiválon felejthetetlen koncerttel várja rajongóit, ahol élőben elevenítik fel az ikonikus slágereiket.

A fonyódi kötődésű Margaret Island az elmúlt évek során a hazai zenei élet egyik meghatározó alakjává vált. A zenekar számos slágert jegyez, köztük olyan ikonikus dalokat, mint az „Eső,” a „Hóvirág,” vagy a „Veled minden.” A csapat hisz az örömzenélésben és értékközvetítésben. Egyedülálló élményt ígérnek Budapest legvártabb tavaszi fesztiválján, ahol a magyar zenei szcéna élén marad, folytatva az érzelmek és kreativitás szigetén való kalandot.

Budapest Garden Party: Zenei – Gasztrofesztivál
Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó
2024. október  4-5-6

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük