HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Életmód

Aki nem szabadtartásút vásárol, annak toll a fülébe!

Márton-nap környékén a hagyomány szerint libát, és újonnan már kacsát fogyasztunk, ám ennek beszerzése számos kérdést felvet. Vehetünk egészséges húst? Miért fontos, hogy a szabadtartásút vásároljuk? Hogyan támogatjuk ezzel a hazai gazdaságot? Lássuk csak!

Vehetünk egészséges húst?

A húsfogyasztással kapcsolatos egyik félsz, hogy tele van káros anyagokkal, amelyekkel az állatot közvetlenül vagy közvetetten táplálták. A rossz imázshoz pedig az embertelen tartás és a vágóhidak lelketlensége is hozzájárul. Ezzel szemben a modern agráriparban ma már igyekeznek minél inkább a természetesnek megfelelő körülményeket biztosítani az állatoknak, valamint olyan módon táplálni őket, amely a legtávolabb áll a vegyszerektől. A kutatások szerint a boldogan felnővő állatok húsa lényegesen jobb minőségű, a humánus hozzáállás pedig ezért is kifizetődő politika.

Egészséges szabadtartású kacsacomb a kifli.hu választékából. HOL  Magazin 2021.

Miért fontos, hogy szabadtartásút vásároljunk?

A szabadtartású állattartás támogatása nem csak emiatt fontos! Mindamellett, hogy a jó minőségű hús hozzájárul egészségünk fenntartásához, kiegyensúlyozott táplálkozásunkhoz, egyúttal azt is szavatolja, hogy az asztalra kerülő fogások finomak, ízletesek legyenek, pont, mint a megálmodott receptben!

Hogyan támogatjuk ezzel a hazai gazdaságot?

A magyar baromfi kifejezetten jó minőségű termék, amelyben a természetesség dominál. Ellátási láncok nélkül frissen, időhatékonyan kerül a forgalmazókhoz. Az egyik ilyen itthoni kiemelkedő vállalkozás a Pro-Duck Kft., amely harmadik generáció óta foglalkozik liba-, kacsa- és egyéb baromfi húsok értékesítésével. Az állatokat szabadon tartják, illetve saját vágóhídon dolgozzák fel, így gyakorlatilag bármilyen igénynek meg tudnak felelni. “Akár Japánba vagy Taiwanba is el tudjuk juttatni áruinkat 4 napon belül.” – meséli Iványi Levente ügyvezető, aki maga is a termelési oldalon kezdte pályafutását. A cég forgalmának mostanra 80%-át az export teszi ki, így Franciaországban, Spanyolországban, Belgiumban, Hollandiában és a Távol-keleti országokban is a Pro-Duck termékeit fogyasztják, ezzel is erősítve a magyar termékek nemzetközi elismertségét.

Ezt a minőséget kínálja a Kifli.hu is vásárlóinak, aki számára kiemelt ügy, hogy a hazai termelőket éltesse. A Kifli séf segítségével a vásárlók nem csak ínycsiklandó recepteket találnak, hanem egyúttal a konkrét összetevőket is azonnal a kosarukba helyezhetik és megvásárolhatják, sorban állás és kapkodás nélkül, gyors házhozszállítással.

Rozéra sütött libamell a kifli.hu választékából. HOL Magazin 2021.

Mit főzzünk Márton napján?

Készítsünk rozéra sütött libamellet tepsis zöldségekkel! Pataky Péter, a Kifli séfjének egy könnyen elkészíthető, de professzionális végeredményt hozó receptjével bárki megteremtheti otthonában az ünnepi hangulatot! Vagy süssünk kacsacombot káposztás burgonyával, sült hagymával, szintén a séf receptje alapján, az összetevők listájának segítségével!

###

A Kifli.hu-ról

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát.

Tények és számok:

Naponta több mint 4000 rendelés

Több, mint 40 ezer vásárló

200 futár

CNG üzemanyaggal hajtott autók

11 000 termék – folyamatosan bővülő választék

Újratölthető csomagolású termékkör

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük