HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Életmód

A friss hazai eper javítja a szerelmi életet

Tudósok helyett háziasszonyok, férjek és feleségek bizonyítják, hogy egy doboz hazai eper bizony csodákra képes. Most eltekintünk a gyümölcs egészségre gyakorolt hatásaitól és arra a tényre fókuszálunk, hogy mit okoz egy doboz friss eper a konyhaasztalon. Vagy a hálószobában. Megfigyelések bizonyítják, hogy az eper színe piros. A piros pedig a szerelem színe. Innen következik, hogy egy doboz frissen mosott epernél kevés romantikusabb vallomás létezik. A romantikus este a konyhában tálalt eper után már könnyen a kádban, vagy a hálószobában folytatódhat. Az eper itt is fontos szerepet játszhat, képzeljük csak el egy kis tejszínhabbal. Máris elszalad a fantázia, és kezdődhet a csemegézés.

Idei epret ettél már?

Érdemes most vásárolni, hiszen az eperszezon nem tart örökké, és most tetőzik. Azt mindenki tudja, hogy az eper akár egész évben elérhető már, de azt kevesen értik, hogy a friss hazai eper nemcsak, hogy finomabb az import változatánál, de egészségesebb is – alacsony kalóriatartalmú és egészségmegőrző antioxidánsokban gazdag.

C-vitaminban a potencia

A lédús, zamatos gyümölcs csak úgy dúskál a C-vitaminban! Kevesen tudják, de ennek tudható be az a tulajdonsága, hogy növeli a vágyat. Csavarnál egyet a megszokott fogyasztásán? Akkor íme egy…

Igazi afrodiziákum: Epres pezsgőkoktél

Készíts egy hideg italt, egy forró éjszakához! Végy friss hazai epret, és nyomkodd át egy szűrőn, hogy a magja ne kerüljön bele. Majd öntsd fel száraz pezsgővel, és díszítsd egy szelet, hosszában vágott eperrel! A végeredmény nem csak csábító lesz, hanem vágykeltő is.

Mit értünk frissesség alatt?

Az igazán friss gyümölcs a termelőtől a legrövidebb úton kerül hozzád. A szedés után pár órával, már a raktári minőségellenőrzésen átesve kerül be a kosarakba, onnan kifli.hu autóiba, és a futár hamarosan már csenget is vele. Ez kevesebb mint 12 órát vesz igénybe, így a reggel szedett epret este már be is vetheted a házaséletben.

Eper minden étkezéshez

Nehéz lenne felsorolni az eper összes felhasználási módját, de a teljesség igénye nélkül: reggelire, ebédre, vacsorára. Ebből egyértelműen kiderül, hogy a friss eper minden napszakban fogyasztható. Reggeli müzlibe, turmixba, tortába, fagyiba, önmagában, tejszínhabbal, szóval akárhogy.

###

A Kifli.hu-ról

A cseh anyacéggel rendelkező, innovatív online kiskereskedelmi vállalat a Kifli.hu eddig is kiemelkedő ütemben növekedett. A 2019-es piacra lépése óta gyakorlatilag forradalmasította az online kiskereskedelmet. Élen jár a fenntartható házhozszállításban is. Újratölthető csomagolású termékköre, és széles bio-élelmiszer választéka mellett 2021-ben újrahasználható táskákat vezetett be. A nagy áruházláncokkal szemben, itt találkozik a kedvező ár-érték arányú minőségi termékkínálat és exkluzív szolgáltatás. Mindezek mellett a gyors és pontos kiszállítás, a kedves futárok, a fogyasztót fókuszba helyező logisztika és ügyfélszolgálat, mind hozzájárult ahhoz, hogy a Kifli.hu rövid időn belül megsokszorozza a forgalmát és a vevőinek számát. 2021-ben elnyerte a DreamJobs “Szerethető munkahely” díját a kis- és középvállalkozás kategóriában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük