HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

ÉtteremSzórakozóhely

Izgalmakkal teli május Buda új, multikulturális találkozóhelyén

Szombaton, május 14-én nyílik az UMO kertje, indulnak a különleges események

Május 14-én egy igazi örömünnep keretein belül nyílik a Budai Vár tövében az UMO kertje, ahol a vendégek számára az étteremtől megszokott izgalmas ételek és koktélok mellé live Dj set-tel teremtenek kifogástalan hangulatot. A május 14-e szombatra előre asztalt foglalók ráadásul az UMO csapatának vendégei az UMO egyik signature koktéljára, az Avenue 26-ra és egy Picantón Taco Prawn-ra vagy egy Taco Pulled Pork-ra is.

Megnyitott az UMO, BUdapest új multikulturális szórakozóhelye. GasztroMagazin 2022.
Ahol a füst a lelke mindennek

Az étterem elnevezése, (h)umo azt jelenti füst. Gasztrokoncepciójuk szerint előtérbe kerülnek a faszenes grillen készített ételek, a füstös ízek. A füst az ételekben és a kifejezetten erre a helyre kifejlesztett koktélokban is egyaránt megjelenik. Az UMO ablak a világra, ahol az alapanyagok és a gasztronómiai technikák összjátéka ad nem mindennapi élményt. A tűz, mint fő elem, a füst, mint fő hatás az ételek mellett a koktélozással is összefonódik.

Megnyitott az UMO, BUdapest új multikulturális szórakozóhelye. GasztroMagazin 2022.

Multikulturalizmus

Az Arany Kaviár Étterem egyik tulajdonosa, Molnár Attila, valamint a kolumbiai fejlesztő-kutató séf, José Guerrero nemzetközi konyhát álmodtak ide, ahol több kultúra, több tájegység találkozik egy tányéron. A konyhát Molnár Szilárd Balázs vezeti, aki Puerto Banús, Málaga és London után kifejezetten az UMO kedvéért tért vissza Budapestre. A multikulturalizmus ihlette gasztronómiai koncepciót egészítik ki Nagy Zoltán (Boutiq Bar) által kreált koktélok, míg a speciality kávé kínálat a One Eleven Roastery-s Molnár Attila nevéhez fűződik. A fentiek összehangoláséért és a tökéletes UMO élményért pedig Turák Imre éttermi vezető felel.

Megnyitott az UMO, BUdapest új multikulturális szórakozóhelye. GasztroMagazin 2022.

Mindig van miért az UMO-ba látogatni

A május 14-vel nyíló kerttel az UMO további izgalmas események helyszíne is lesz. Ilyen lesz a fúziós yoga brunch sorozat, ahol újabb lehetőséget kínálnak a világgal és önmagunkkal történő kapcsolódásra; az élményt a Mexikóból hozott füstölőik teszik majd teljessé. Havonta megrendezésre kerül majd egy UMO Session, ahol a hangulaton, a live Dj set-eken és a koktélokon lesz a hangsúly. Az UMO Kitchen Takeover keretében pedig egy-egy estére, hétvégére külföldi vendégséfek veszik át az UMO konyháját. Ezeken az estéken ültetett vacsorával várják majd a gasztronómia szerelmeseit.

Megnyitott az UMO, BUdapest új multikulturális szórakozóhelye. GasztroMagazin 2022.

Az események pontos részleteiért érdemes követni az UMO felületeit:

https://www.facebook.com/UMO.Restaurant.Budapest

https://www.instagram.com/umo.budapest/ 

Honlap: www.umorestaurant.hu

UMO Restaurant Budapest

1011 Budapest, Ponty utca 1-3.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük