HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

FilmHírek

Barbie© SmartThings Álomház

Exkluzív, 8K felbontású előzetessel és Barbie© SmartThings Álomházzal ünnepli a Samsung a Barbie mozifilm megjelenését a Warner Bros. Pictures-szel együttműködésben

A mozikban júliusban debütált Barbie-film az idei év egyik legnagyobb popkulturális eseménye. A megjelenése előtt a Samsung partnerséget kötött a mozifilm forgalmazójával, a Warner Bros. Pictures-szel. A különleges együttműködés egy globális kiskereskedelmi aktivitással indult, Európában online is fut tovább a kampány: felépült a virtuális Barbie SmartThings Álomház.

 Samsung Barbie SmartThings Álomház. HOL Magazin 2023.

Barbie-láz 8K-ban

A július 20-i bemutató előtt, amíg egyre nőtt várakozás és a kíváncsiság a rózsaszín álomvilág iránt, addig a partnerüzletekben vásárlók és nézelődők 8K minőségben élvezhették a Barbie-film tündöklő előzetesét. Az áruházakban kihelyezett Samsung Neo QLED 8K okostelevíziók képernyőjén lejátszott kedvcsináló a mozifilm szemkápráztató látványvilágát mutatja be. Az egyedi bevezetés a Samsung és a Warner Bros. Pictures közti szélesebb körű, 8K tartalmakra kiterjedő együttműködésének egyik elemeként egyszerre izgalmas előrelépés a nagy felbontású vizuális tartalmak tekintetében, bemutatva a Samsung Neo QLED 8K funkcióit és képességeit, és mellette egyúttal felkelti az érdeklődést a moziminőség iránt is.

Bepillantás az álomvillába: Barbie© és SmartThings kollaboráció

A Samsung weboldalán pedig bepillanthatunk Barbie© SmartThings Álomházába, amely hétköznapi jeleneteken keresztül mutatja be az okosotthonokban rejlő lehetőségeket és kelti életre Barbie pezsgő világát a SmartThings segítségével. A SmartThings zökkenőmentesen kapcsolja össze az otthoni eszközöket: az applikáció a csatlakoztatott készülékek kiterjedt, nyílt ökoszisztémáját teremti meg, világszerte több mint 150 millió felhasználóval. Mindössze egy alkalmazás, Samsung-fiók és Wi-Fi kapcsolat szükséges egy okosotthon vezérléséhez: a SmartThings lehetővé teszi az igazán személyre szabott otthon kialakítását, amelyet a felhasználók teljes mértékben saját igényeikhez igazíthatnak, így nyomon követhetik az energiafogyasztást vagy akár egy Barbie© inspirálta házibuli hangulatát is megteremthetik.

Samsung Barbie SmartThings Álomház. HOL Magazin 2023.

A kreatív együttműködés egyszerre repít el minket Barbie-földre, ahol felfedezhetjük az ikonikus Álomházat, és mutatja meg, hogyan teheti hatékonyabbá mindennapjainkat a Samsung SmartThings. A rózsaszín weboldalt böngészők Barbie© SmartThings által vezérelt okosotthona példáján keresztül többek között megismerhetik, hogy miképpen indíthatják be a bulit Galaxy Flip4 eszközük segítségével, hogyan játszhatnak le zenét a SmartThings applikáción keresztül, miként adhatnak egy kis extra rózsaszínt a megjelenésükhöz a Galaxy Watch4-nek köszönhetően és hogyan használják a Jet Bot MI+ robotporszívót a konfetti könnyed feltakarítására a saját Álomház-ünnepségük után.

Samsung Barbie SmartThings Álomház. HOL Magazin 2023.

Barbie SmartThings Álomházának felfedezése során megismert viselhető, háztartási vagy mobil okoseszközökre rákattintva az aloldal látogatói gördülékenyen eljuthatnak a vásárlásig is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük