HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

FilmHírek

Keltsd életre Aquaman erejét a SmartThingsszel!

Az Aquaman és az Elveszett Királyság című film megjelenését egy exkluzív 8K minőségű előzetessel és az Aquaman SmartThings Királysággal ünnepli a Samsung

Az idén decemberben érkező Aquaman és az Elveszett Királyság az év egyik legnagyobb filmeseménye – megjelenése előtt a Samsung partnerséget kötött a mozifilm forgalmazójával, a Warner Bros. Picturesszel. Az ünnepi, különleges együttműködés világszerte a kiskereskedelemben indul, Európában pedig egy digitális aktivitással párosul, ez a Samsung felületén elérhető Aquaman SmartThings Királyság. A kampány a Samsung többcsatornás ökoszisztémáján keresztül valósul meg.

 „Lenyűgöző együtt dolgozni a Warner Bros.-szal az Aquaman és az Elveszett Királyság kapcsán, hisz ez a forgalmazó egyik legnagyobb szabású képregényszériája. A SmartThingsben rejlő lehetőségek és Aquaman szuperképességei együtt felejthetetlen élményt nyújthatnak majd a felhasználóknak. A letisztult, 8K felbontású exkluzív előzetessel a nézők rendhagyó módon fedezhetik fel az Elveszett Királyságot” – mondta Benjamin Braun, a Samsung európai központjának marketingigazgatója.

Az Aquaman és az Elveszett Királyság című film megjelenését egy 8K előzetessel és az Aquaman SmartThings Királysággal ünnepli a Samsung. HOL Magazin 2023.

A december 21-i hazai mozipremiert nagy várakozás előzi meg, az eseményre a nézők a film hivatalos mozielőzetesével hangolódhatnak, amelyet lenyűgöző 8K minőségben kizárólag Samsung televíziókon, kiskereskedelmi üzletekben élvezhetnek majd. A Samsung és a Warner Bros. Pictures közötti szélesebb körű, 8K tartalmakat érintő együttműködésnek köszönhetően ez a bemutató egy jelentőségteljes előrelépés az ilyen minőségű tartalmak terén. A partnerség révén a nézők megtapasztalhatják a Samsung Neo QLED 8K képességeit, és még a megjelenés előtt belepillanthatnak a moziminőségű filmélménybe.

A Samsung felületein Európa-szerte elérhető az Aquaman SmartThings Királyság, ahol az oldal látogatói Aquaman birodalmán keresztül egy új világot fedezhetnek fel. A tematikus oldalon megismerhetik a SmartThings Find funkció egyedülálló funkcióit, amelyekkel könnyedén meglelhetik Galaxy Z Flip5 telefonjukat vagy más értékes tárgyaikat. Felfedezhetik a SmartThings Energy alkalmazás működését, amellyel nyomon követhetik energiafelhasználásukat és megtudhatják, hogyan ellenőrizhetik házikedvencüket akár a Jet Bot MI+ robotporszívó Jet Live funkciójával.

Az Aquaman SmartThings Királyságon keresztül a rajongók már a filmbemutató előtt a samsung.com weboldalon és a közösségi médiában belepillanthatnak az Elveszett Királyságba.

###

A Samsung Electronics

A Samsung Electronics innovatív ötleteivel és technológiáival inspirálja a világot és formálja a jövőt. A vállalat tovább gondolja a televíziók, az okostelefonok, a viselhető okoseszközök, a tabletek, a kamerák, a digitális készülékek, az orvosi eszközök, a hálózati rendszerek, a memóriák, az LSI rendszerek, a félvezetők és a LED megoldások fogalmát. A legfrissebb információk a Samsung Newsroomban, a news.samsung.com weboldalon érhetők el.

Aquaman és az Elveszett Királyság

James Wan rendező és Aquaman vagyis Jason Momoa visszatér Patrick Wilson, Amber Heard, Yahya Abdul-Mateen II és Nicole Kidman oldalán minden idők legnagyobb bevételt hozó DC-filmjének foytatásában, az Aquaman és az Elveszett Királyságban.

Miután az első alkalommal nem sikerült legyőznie Aquamant, Black Manta, aki továbbra is meg akarja bosszulni apja halálát, bármire hajlandó, hogy egyszer és mindenkorra elpusztítsa ősellenségét. Black Manta félelmetesebb, mint valaha, mert birtokába került a legendás csodafegyver, a Fekete Szigony, amellyel egy ősi, gonosz erőt szabadíthat a világra. Aquaman kénytelen kiszabadítani börtönbe zárt testvérét, Orm királyt, Atlantisz egykori uralkodóját, hogy szövetségre lépjenek és együtt legyőzhessék ellenfelüket. Félre kell tenniük minden nézeteltérésüket, hogy megvédjék királyságukat, és megmentsék Aquaman családját és a világot a visszafordíthatatlan pusztulástól.

Az Aquaman és az Elveszett Királyságot James Wan rendezte, a film producerei Peter Safran, James Wan és Rob Cowan, executive producerei Galen Vaisman és Walter Hamada. A forgatókönyvet David Leslie Johnson-McGoldrick írta saját, James Wan, Jason Momoa és Thomas Pa’a Sibbett története, valamint a DC karakterei alapján. Az Aquaman képregény karaktereit Paul Norris és Mort Weisinger alkotta meg.

A Warner Bros. Pictures bemutatja az An Atomic Monster és Peter Safran közös produkcióját, James Wan rendezésében. Az Aquaman és az Elveszett Királyság nemzetközileg 2023. december 20-tól, Magyarországon pedig 2023. december 21-től kezdve látható, a film nemzetközi moziforgalmazója a Warner Bros. Pictures.

A Warner Bros. Pictures Group

A Warner Bros. Pictures Groupot a Warner Bros. Pictures, a New Line Cinema és a Warner Bros. Pictures Animation alkotja. A Warner Bros. a világ leginspirálóbb történetmesélőivel dolgozik együtt, hogy kivételes szórakozást biztosíthasson minden képernyőn a világon bárki számára. A Warner Bros. Pictures Group a megalakulása óta a filmipar élvonalába tartozik, egy meghatározó kreatív erő, amely a legszélesebb mozifilmkínálattal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük