HOL Magazin

Életmód. Egészség. Jólét és jóllét.

Termékismertető

Izgalmas bővítést kapott a Scrabble

Izgalmas bővítést kapott a 75. évfordulóját ünneplő Scrabble, aminek sokan örülni fognak

A világ legkedveltebb szókirakós társasjátékának 75. évfordulóját különleges meglepetéssel koronázta meg a Mattel. A játék gyártója kifejezetten a legfiatalabbak kedvében járva bemutatta az új, kétoldalas Scrabble-t, amely kettő az egyben jelleggel az eredeti játék mellett tartalmaz egy másik, egyszerűbb, gyorsabb, csapatban játszható Scrabble Társas változatot is.

„A 75. évfordulóját ünneplő Scrabble kiállta az idők próbáját. Ma is több mint 120 országban, tucatnyi nyelven, köztük magyarul, milliók játszanak vele és az egyik legnépszerűbb társasjátéknak számít. Nem csoda, hogy megszületése óta már 150 millió darabot adtak el belőle. Továbbra is azt szeretnénk, ha ez a játék mindenki számára befogadható lenne. Még azoknak is, akik esetleg úgy gondolják, a szókirakó nem nekik való. Az új, immár kétoldalas Scrabble természetesen tartalmazza a hagyományos, eredeti változatot. Viszont a tábla másik oldala egy attól eltérő verziót rejt. A Scrabble Társast, amelyet egyszerűbb pontozással, segítő kártyákkal és gyorsabban lehet játszani.”  – mondta Török Kata, a Mattel magyarországi marketing menedzsere.

A Scrabble Társas játéktábla lehetővé teszi, hogy az emberek a csapatmunkát és az együttműködést előnyben részesítve dolgozzanak össze, miközben jól szórakoznak. Ebben a verzióban a játékosoknak egy csapatként kell teljesíteniük a 20 darab kihívás kártyán szereplő feladatokat. Ha elakadnak a játékban, akkor segítőkártyák használatával kaphatnak könnyítéseket. Akkor nyernek, ha közösen végrehajtják a feladatokat, mindegyik célkártyát begyűjtik anélkül, hogy felhasználnák az összes segítőkártyát.

Török Kata hozzátette, hogy az új változat semmiképp sem tagadja meg az eredeti Scrabble-t. Sokkal inkább új élménnyel bővíti ki a játékot elsősorban a legfiatalabb korosztályok körében, amelyeknek tagjai még csak ismerkednek a társasozással és versengés helyet egyszerűen csak szeretnék jól érezni magukat és az együtt töltött időt, mialatt szavakat alkotnak.

A Scrabble Társas már Magyarországon is elérhető. Országszerte a játékboltokban és az online játékkereskedésekben.

###

A Mattel

A Mattel a világ egyik vezető játékgyártó vállalata, valamint az egyik legerősebb gyermek- és családi szórakoztató franchise-portfólió tulajdonosa. Olyan innovatív termékeket és élményeket hozunk létre, amelyek inspirálják, szórakoztatják, fejlesztik a gyermekeket a játékon keresztül. Márkaportfóliónkba tartozik Barbie®, a Hot Wheels®, a Fisher-Price®, a Thomas & barátai™, az UNO®, a Masters of the Universe®, a Monster High® és a MEGA®, valamint más népszerű termékek, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket globális szórakoztatóipari vállalatokkal partnerségben forgalmazunk. Kínálatunk filmes és televíziós tartalmakat, játékokat és digitális élményeket, zenét és élő rendezvényeket is magába foglal. A világ vezető kiskereskedelmi és e-kereskedelmi cégeivel együttműködve 35 helyszínen működünk. Termékeink több mint 150 országban kaphatók. 1945-ös alapítása óta a Mattel büszke arra, hogy a gyermekek mellé állva arra sarkallja őket, hogy felfedezzék a gyermekkor csodáit és valóra váltsák az álmaikat. Látogasson el hozzánk a mattel.com oldalra kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük